Реклама / Ads
45| 5371 |08.07.2013 НОВИНИ

Цветанов: Подготвя се нов политически проект, зад който ще застане Бареков

.
Цветан Цветанов Източник: Нова телевизия
Тенденциозно се говори за разцеплението на ГЕРБ. Пожелавам успех на напусналите. Всеки има своето право на избор, както и на реализация.
 

Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той заяви, че е убеден, че напускането на партията не е симптоматично.

„Тенденциозно се говори за това и само времето ще покаже истината. Що се отнася до обвиненията срещу мен, съдът е този, който ще прецени дали едно лице е виновно или не“, каза бившият вътрешен министър. Попитан дали има опит за задкулисие, за опит за разцепление на ГЕРБ, той отвърна, че това действително е така и че зад новия политически проект на отцепниците от ГЕРБ стои Николай Бареков.

„Говори се за нов политически проект, зад който ще застане Бареков. Но това е право на всеки един. Живеем в демократично общество – както създаването, така и членството на партията, е доброволно“, подчерта той. Цветанов заяви, че въпреки ниската избирателна активност във Варна, победата на Иван Портних е победа на „знаещия, можещия мениджъра“.

Цветанов коментира опита да му бъде повдигнато поредно обвинение – за нерегламентираното използване на ресурси на СДОТО като „опити за дискредитиране – както на мен, така и на ПП ГЕРБ“. „Аз съм невинен и това ще бъде доказано в съда“, подчерта Цветанов.

Твърденията, че е имало „чадър“ върху шефа на БОП във Велико Търново Орлин Тодоров, заради познанството му със Станимир Флоров, Цветанов коментира: „Това са спекулации. Двамата се познават от постъпването им в службата, нямат близко приятелство от преди“.

Попитан дали зад протестите стои задкулисно ГЕРБ, Цветанов отговори: „Няма как да организираш за часове 20 000 души. Тези протести са изключително справедливи, защото е недопустимо по този начин да се управлява държавата. Но лицата на ГЕРБ е желателно да не присъстват на тези протести, за да няма внушение и спекулации“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Той подчерта, че въпреки всичко българският избирател ще има последен думата. „Ако не беше нарушен денят за размисъл на 11 май, нямаше да има този проблем, който наблюдаваме днес“, заяви Цветан Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5779 |07.07.2013 "Люспи" на ГЕРБ стартират нов политически проект . 4| 5072 |03.07.2013 "Мудис": Политическият риск в България е нисък . 102| 4958 |02.07.2013 Стойнев: При нас няма калинки и политически назначения . 35| 5070 |27.06.2013 Цветанов: Колкото по-скоро оставка, толкова по-добре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads