Реклама / Ads
7| 6018 |30.09.2012 НОВИНИ

Цветанов се похвали от управлението на Борисов в Анкара

.
Източник: ГЕРБ
Уважаваме всички български граждани и работим, за да направим по-добър живота за всички, без значение от техния произход, етнос и религия. Това заяви в Анкара зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на срещата си с над 20 български изселници от Бурса, Измир, Истанбул и Анкара.
 

Срещата не беше предвидена, но след като от изселническите организации разбрали, че Цветанов и делегация на ГЕРБ идват в Анкара за конгреса на турската управляваща Партия на справедливостта и развитието, техни представители се свързали с депутатката Цвета Караянчева.

По време на разговора Цветанов представи пред изселниците всички постижения на правителството на премиера Бойко Борисов. Той посочи строителството на мащабни инфраструктурни обекти във всички региони на страната, като акцентира, че освен магистрали се строят и ремонтират пътища и в райони като Кърджалийско, Разградско, Търговищко, Шуменско и Силистерснко, които са били изоставени от останалите политици през последните 20 години.

За нас е важен всеки регион, защото всички хора имат право на работа и по-добър живот, без значение от техния етнос и религия, коментира Цветанов. Вицепремиерът посочи, че сред кметовете и общинските съветници на ГЕРБ има и граждани от турски произход. Той специално похвали управника на Дулово д-р Юксел Ахмед.

Цветанов изтъкна също, че с гласуваните от ГЕРБ законодателни промени е разбит досегашният монопол на фирмите изкупвачи на тютюна и сега суровината на хората се изкупува по реални пазарни цени.

Българските изселници още веднъж настояха ГЕРБ да разкрие партийни офиси в южната ни съседка и представиха пред Цветан Цветанов възможностите в различните градове, където има най-голяма концентрация на хора от България. От своя страна министърът ги увери в готовността такива офиси да бъдат разкрити при първа възможност и пое ангажимент да посети лично градовете с български изселници.

На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ–Кърджали и народен представител Цвета Караянчева, кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед и общинският ръководител на ГЕРБ–Джебел Мюмюн Исмаил.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6655 |29.09.2012 Цв. Цветанов: МВР няма нищо общо със скандала около Мишо Шамара! . 1| 5367 |24.09.2012 Цв. Цветанов говорел най-често за проблемите в съдебната система . 14| 5473 |24.09.2012 Цветанов: Няма да намаляваме никакви обезщетения и отпуски в МВР . 12| 5160 |19.09.2012 Повдигнаха обвинение на нападателя на Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads