Реклама / Ads
17| 6925 |17.06.2020 НОВИНИ

Цветанов скъса ”партийната книжка”. Вече не било повод за гордост да си част от ГЕРБ

.
Цветан Цветанов Източник: БГНЕС
Партия ГЕРБ се раздели с още един свой член. Този път сътресението обаче е голямо - редиците на управляващите напусна Цветан Цветанов. Новината за това обяви самия той във Facebook. Основният мотив - членството в ГЕРБ от известно време не е повод за гордост.
 

“Напускам партията, за чието създаване и укрепване съм работил дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми сред хората от тази партия през изминалите години изпълваше живота ми със смисъл и удовлетворение. От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на страната, а хората, които срещах ежедневно, ми даваха безценното за всеки политик усещане за добре свършена работа и перспектива. Благодарен съм.

 

От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”, написа още Цветанов.

 

Той е депозирал своето заявление за напускане първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев.

 

Припомняме, че скандалът с АпартаментГейт отстрани Цветан Цветанов от няколко поста - депутат, шеф на ПГ на “ГЕРБ” и зам.-председател на партията. Причината бяха скандалните имотни сделки и купуването на тузарски апартамент в луксозната сграда “Артекс” в столицата. Въпреки това Цветанов остана редови член на партията. От известно време обаче се твърди, че Цветанов работи върху свой политически проект. През последните дни цялата партия се тресе от скандали - напускат десетки членове. Сериозна е кадровата криза във Враца и Плевен.




Днес в 13ч. в първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев подадох заявление за напускане на партията. Напускам...

Posted by Tsvetan Tsvetanov on Wednesday, June 17, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 70| 13691 |13.06.2020 Цветан Цветанов: Виждал съм Божков след срещи с Борисов . 19| 7025 |09.06.2020 Цветанов: Борисов работи на принципа „Успехът е мой, провалът е общ“ . 15| 10439 |09.06.2020 Колтуклиева за Цветан Цветанов: Кого си мисли, че заблуждава? . 7| 5976 |09.06.2020 Първан Симеонов: Цветанов е силен като хардуер, но не и като софтуер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads