Реклама / Ads
2| 7094 |08.10.2018 НОВИНИ

Убитата журналистка била омъжена за местен бизнесмен, развели се тази година

.
Виктория Маринова
Жестоко убитата журналистка от Русе Виктория Маринова е била омъжена за известен местен бизнесмен- собственикът на телевизията ТВN Свилен Максимов.
 

Двамата се развели през февруари т. г. След това Виктория се преместила в телевизия ТВН, където освен тв водещ на две предавания е била и изпълнителен директор. Журналистката и бившия й са запазили нормални отношения. Твърди се, ,че между тях не е имало скандали.

 

Кабеларката на Свилен Максимов  е дъщерно дружество на телекомуникационното дружество Нетуоркс. Компанията има кабелна мрежа с няколкостотин хиляди абонати и е най-големият регионален доставчик на тв съдържание в Североизточна България.

 

Според източници от МВР вече има заподозрени за жестокото престъпление. „Щом шефът на МВР Младен Маринов е тръгнал към Русе, значи се очаква да обяви за разкритието и да си направи пиар на гърба на трагедията“, коментираха пред Фрог ченгета.  

 

Бдение в памет на убитата Виктория Маринова под надслов “Да запалим свещ за Вики!“ ще се проведе тази вечер пред Паметника на свободата в Русе. Началото е от 18.30 часа. Организаторите от BNI Prista Ruse приканват: 

 

Да запалим свещ за Вики!
Защото Вики Е слънчева, лъчезарна и прекрасна млада жена, авантюрист, мечтател, майка и професионалист, който помагаше винаги, с каквото може...
Защото от вчера се налага да говорим за нея в минало време....
Защото животът е толкова крехък и за няколко мига, някой с много гнусен, гаден, мръсен и жесток юмрук може да го унищожи....
Защото не е честно...
Защото боли ...

 

Тялото на младата жена е намерено вчера малко преди 14.20 ч в района на кейовата стена в Русе, съобщава RuseMedia. Сигналът е подаден от гражданин, който е минавал оттам. Мястото се използва от много русенци за джогинг. По неофициална информация до 12 часа в събота жертвата е била на кафе с членовете на бизнес клуб „BNI Prista”, след което споделила, че отива да тренира за днешния крос в резервата „Сребърна“.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9539 |08.10.2018 Марковски за убийството на журналистката: Мястото на престъплението трябва да се изсмука . 4| 8019 |07.10.2018 Убитата Виктория Маринова е майка на 7-годишно момиченце . 6| 4326 |31.08.2018 Фандъкова е глобила „Трейс груп холд” с близо половин милион лева . 2| 4171 |22.08.2018 КФН скочи срещу Агайн - не била обявила проблемите с ”Олимпик”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads