Реклама / Ads
1| 5744 |10.01.2019 НОВИНИ

Умиращо от рак момче трогна света с любовта към новородената си сестричка

.
Бейли с брат си Райли и малката Мили. Източник: Facebook / LeeCooper
Медиите Ню Йорк Поуст и Дейли Телеграф разказват изключително затрогващата и емоционална история на малкия Бейли Купър, който умира от рак на Бъдни вечер, само месец след като се ражда сестричката му Мили. От снимките и разказа на родителите му се виждат не само огромната му усмивка, но и нежната любов към бебето и цялото му семейств, въпреки страданието му.
 

Едно малко британско момче се бореше с рака, достатъчно дълго, за да се срещне с  новородената си сестричка и да каже на опустошените си родители: "Позволено е да плачете само 20 минути.", пише Дейли Телеграф.

 

Деветгодишният  Бейли Купър се е борил с болестта в продължение на 15 месеца, но е твърдо решен да прегърне бебето. Той е малко момче както всички други, докато докторите му не го диагностицират с агресивна форма на рак. Майка му  Рейчъл, която е на 28 г.,  ражда през ноември и Бейли кръщава малката Мили. В деня преди да умре, Бейли е сниман с бебето в ръце.

 

Бейли умира на Бъдни вечер, но родителите му споделят, че се е усмихвал през цялото време, докато  траело лечението му. "Не мислехме, че  ще издържи толкова дълго, но той беше решен да се срещне с Мили", разказва Рейчъл.

 

Когато в края на ноември се ражда Мили, брат й Бейли я прегърна и направи всичко, което би направил един по-голям брат – сменя пелените, къпе я, пее й. 30-годишният му баща Лий споделя: „Лекарите казаха, че ще си отиде преди да се роди Мили. Не го направи. Той се бореше и по пътя към болницата каза: „Трябва да я наречем Мили“.

 

Семейството знаело, че е малко вероятно Бейли да оцелее, за да празнуват заедно Коледа, но го насърчава да напише списък с подаръци, които би искал. Родителите му забелязват, че те са избрани за по-малкия му брат, шестгодишния Райли.

 

Знаейки, че умира, Бейли  планирал и собственото си погребение.  Помолил  всички гости да бъдат облечени в костюми на супергерои. И когато баба му каза, че иска да заеме мястото му, Бейли й каза: „Това е наистина егоистично, Нан. Имате внуци, за които да се грижите. С последните си думи той казва на родителите си: „Позволено е да плачете само 20 минути. Трябва да се грижите за Райли и Мили.“



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4083 |01.01.2019 Новородено момченце изпрати старата година в ”Майчин дом”, момиченце посрещна новата . 0| 3855 |01.01.2019 600 души потърсили помощ в ”Пирогов”, момче загуби пръсти, има и натровени от алкохол . 1| 3924 |23.11.2018 Пребиха жестоко момче в двора на училището му . 3| 3543 |11.10.2018 Почина момчето, премазано от футболна врата в Пазарджик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads