Реклама / Ads
1| 3197 |04.07.2019

Успешно завърши проектът „УЧА И СЕ РАЗВИВАМ В ЧЕЗ“

.
367 служители от дружествата на ЧЕЗ България участваха в проекта „Уча и се развивам в ЧЕЗ“ за повишаване на професионалните и ключовите компетентности на заетите. Проектът продължи 16 месеца и се осъществи по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Целта на проекта, чието изпълнение започна през март 2018 г., бе да повиши нивото на компетентност на служителите и да създаде условия за устойчива заетост чрез предоставяне на специализирани знания, умения и компетентности, което в крайна сметка води до повишаване на личностната мотивация и удовлетворението на служителите и подобрява производителността и конкурентоспособността на компаниите. Обученията се проведоха в София, Благоевград, Плевен и Монтана. Уменията си по специалност заваряване подобриха 78 участници, по електроенергетика 17 участници, по маркетингови проучвания – 22 участници. Проведени бяха и обучения за подобряване на дигиталните компетентности на 200 служители, а на чуждоезиковите умения – на 50.

 

„Нашата цел като работодател е да осигурим подходяща среда и да дадем възможности за професионално и личностно развитие. Вярваме, че това е най-сигурният път за постигане на стратегическите цели на дружествата в България“, заяви Душан Рибан, главен оперативен директор на ЧЕЗ България.

 

„Като един от най-големите работодатели в страната се гордеем с инвестицията в знанието, квалификацията и развитието на служителите ни, затова ще продължим инициативата и ще надграждаме знанията и уменията на хората си, следвайки програмите си за учене през целия живот.“, допълни Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“, ЧЕЗ България ЕАД.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Завърши плановият ремонт на пети блок на АЕЦ „Козлодуй” 1| 3110 |09.06.2019 . Арх. Ковачев: Проектът за Борисовата градина е с най-малка намеса в парка 1| 3490 |07.06.2019 . Калоян Паргов: Проектът за изграждане на завод за изгаряне на RDF не е получил одобрение за допустима държавна помощ 0| 3019 |15.05.2019 . Румен Овчаров: Проектът АЕЦ „Белене“ се рестартира формално 2| 3665 |14.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО