Реклама / Ads
0| 3954 |15.09.2018 НОВИНИ

Валери Божинов и Станислав Ангелов връчиха наградите на бъдещите звезди в турнира ”Децата и футболът” за купата на „Софийска вода“

.
Футболните звезди Валери Божинов и Станислав Ангелов посветиха днешния съботен ден на бъдещите им наследници във футболния турнир „Децата и футболът“ като ги мотивираха оживено в оспорваната финална битка и връчиха наградите на победителите. В крайна сметка в двубоя за първенството надви отборът на „Левски 1914“ с резултат 5:0 срещу своя противник „Левски – Раковски“.
 

Тази година за купата на „Софийска вода“ се бориха общо 8 отбора, които се класираха съответно: Левски 1914, Левски-Раковски, ЦСКА, Септември (София), Победа 2013, Обеля, Люлин и Обеля.

Участниците се съревноваваха и за множество индивидуални награди: „Най-добър вратар“, „Най-добър защитник“, „Най-добър полузащитник“, „Най-добър нападател“, „Голмайстор“, „Най-техничен състезател“, „Най-полезен състезател“, „Най-добър състезател на турнира“ и разбира се за приза „Най-добър треньор“, който грабна Манол Занев, треньор на победителите.

Мачовете се играха в две части по 20 минути, с неограничен брой смени при спряна игра. Всички отбори получиха футболна екипировка, топки и индивидуални награди, осигурени от „Софийска вода“.

Във връчването на наградите се включи още и зам.-министърът на спорта Стоян Андонов, а Петьо Велев, директор „Инженерни и строителни дейности“ на дружеството получи наградата за цялостен принос за турнира.

Състезанието, организирано от Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Столична Община под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова се проведе за 18 поредна година в комплекс „Спортна София“ в Борисовата градина. „През всички тези години повече от 3500 деца преминаха през турнира, обикнаха играта, спортменството и станаха по-здрави, борбени и мотивирани да побеждават“, заяви при връчването на наградите Петьо Велев. За „Софийска вода“ подпомагането на турнира е осъзната социална отговорност за нашия град и бъдещото поколение.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6060 |13.09.2018 Валери Симеонов бесен: Цацаров да не дава оценки, а да си оправи Авгиевите обори . 4| 4045 |03.09.2018 Валери Симеонов няма да излиза от коалицията . 3| 4470 |31.08.2018 Валери Симеонов обвини премиера, че нарушава коалиционното споразумение . 5| 4233 |24.08.2018 Отказаха да разследват Николина Ангелкова по сигналите на Валери Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads