Реклама / Ads
19| 6002 |12.11.2023 НОВИНИ

Ваня Григорова към БСП: Напрегнатите хора на "Позитано" да си пият чая и да се успокоят

.
Ваня Григорова
"Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на "Позитано", да пият чай и да се успокоят". Това каза  Ваня Григорова, която бе издигната за кмет на София именно от БСП. Тя съобщи, че утре ще внесе жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите.
 

Григорова загуби избрите на втория тур, като сега ще оспорва изборния резултат. Междувременно се появиха предложения, че ако опита, би успяла да измести настоящия лидер на партията Корнелия Нинова от председателския пост. 

 

Имаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите, съобщи Ваня Григорова.

 

Григорова коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията "аз", защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете и симпатизантите на БСП.

 

"Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ. Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват”, каза Григорова.

 

Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

 

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред. „Ползотворно и ефективно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа”, добави Григорова.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3814 |12.11.2023 Ива Христова: Случаите на COVID намаляват, но се задава грипна вълна . 7| 3938 |12.11.2023 Зеленски отбеляза година от изтеглянето на окупаторите от Херсон. Германия ще удвои военната помощ за Украйна . 16| 4084 |12.11.2023 Порошенко: Руската "Вагнер" е инструктирала терористите от Хамас за атаката в Израел . 2| 4026 |12.11.2023 Исландия: Вулкан опасно застрашава град близо до Рейкявик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads