Реклама / Ads
37| 11753 |14.01.2016 НОВИНИ

Васил Иванов изригна: Какви са тези прокурори! Смешници!

.
Васил Иванов
Какви са тези прокурори!? Това убийство си е чисто "убийство, извършено по хулигански подбуди". Те не познават ли Наказателня кодекс!? И още утежняващи състави - "по хулигански подбуди, с особена дързост, и по начин показващ незачитане на законовите и обществените норми и представляващи особена обществена заплаха"! Това написа на стената си в социалната мрежа Фейсбук разследващият журналист Васил Иванов. И още:
 
Какво ще рече "нанасяне на лека телесна повреда" и" убийство по непредпазливост". Непредумишлено убийство или убийство по непредпазливост е, когато качиш някого в колата си, катастрофираш и той умре. Или без да искаш - блъснеш някой по стълбите, без да искаш, и той падне и почине. А "по хулигански подбуди" е, когато нарочно е блъснат по тези стълби. "По "хулигански подбуди" затворът е съвсем друг, не 5 години! Тук единият държи момчето, другият го бие с "бокс", то от ударите (умишлени) си гълта езика (задушава се от умишлените удари извършени ПО ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ, не по непредпазливост) и умира. Това е все едно да блъснеш някого с пълното съзнание, че зад него има пропаст, той да падне долу, а теб да те съдят, че при блъскането си му счупил зъб (лека телесна повреда), а самото убийство е "по непредпазливост" или непредумишлено. "Убийство по непредпазливост".... С "бокс" "Боксът" е хладно оръжие, с което е документирано, че в случаи на точен удар настъпва смърт. Е, каква "непредпазливост" - това е оръжие! А гълтането на езика не е от страх, а от нанесен удар. И следва задушаване от този удар без телесна повреда. Питам - ако го бяха потопили в някое езеро и държали главата му под вода и той пак се беше задушил, пак без телесна повреда... Или просто някой му беше сложил нарочно ръка на устата и носа при боя и пак се беше задушил... или го бе стиснал за врата без телесна повреда...Смешници!, пише Васил Иванов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4788 |12.01.2016 Акад. Петър Иванов: Първи сме в света по смъртност . 17| 4510 |06.01.2016 Постоянно действащ съвет с участие на Христо Иванов ще работи по съдебната реформа . 4| 4501 |04.01.2016 Борисов върна заместничка на Христо Иванов в правосъдното министерство . 66| 21618 |25.12.2015 Октай изригна: Доган и Путин искат натовска държава да е враг №1 на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads