Реклама / Ads
19| 4689 |10.11.2023 НОВИНИ

Васил Терзиев: Не може София да изглежда като гето, с преливащи кофи за боклук и графити

.
Васил Терзиев
Имах среща с г-жа Фандъкова. Тя се отзова. Благодарен съм за това, защото обсъдихме належащите проблеми на столицата. Поговорихме си за доста неща, свързани с администрацията. Показах, че ние търсим надграждане. Ще търсим професионализма във всеки и ще дадем възможност, на всеки който милее за София, да работи. Това заяви новоизбраният кмет на София Васил Терзиев в предаването "Панорама" по БНТ.
 

Една от задачите на екипа на новия кмет, е да се срещнат с всички директори на дирекции, да се запознаят подробно с проблемите в различните звена, да намерят решение и да се "отпуши" работата на общината.

 

Да приемат сметкоплана, да се направи бюджет, да се активира инспектората в борбата с преливащите кофи и да бъде обявена война на графитите в София. Това са първите неща, с които Васил Терзиев и екипът му ще се заемат, призна самият той.

 

„Беше много трудна кампания най-вече заради апатията на избирателите. Тежеще много на екипа ни, че хората нямат доверие в политическата краса и нямат желание да гласуват. Омаскарявали са ме. Не само мен, това се случва във всяка кампания. У нас политиката е яростно отричане на това, което се е случило преди теб”, изтъкна Терзиев.

 

Той бе категоричен, че ще се търси уважение и ще се стреми с екипа си да работи с всички. Той каза още, че ще приеме и критиките срещу себе си, като ще се старае да е позитивен.

 

„Благодарен съм на всички 175 000 души, които гласуваха за мен и ме избраха, за да направя нещо доброи за града. Имам ангажимент към всеки, който е гласувал за мен, а и за тези, които не са гласували за мен. Благодарен съм и за гласа на г-н Борисов”, заяви новият кмет на столицата.

 

Фокусът ни беше в това да има по-честен вот, призна още Васил Терзиев. Политиката има нужда да стане доста по-градивна и положителна. Да намерим път към това, което ви събира, а не разделя. Оценявам хората по това как се държат в трудни ситуации и как се държат с хората, от които нямат какво да получат. Много оценявам критиката- Най-добрите ми приятели и партньори са много критични към мен.

 

Трудно ми е да си представя г-н Божанов да е отправял заплахи към когото и да било. Бяхме фокусирани върху опазването на честността на вота. Прекалено много неща и разделят, а за да решим големите проблеми на обществото е необходимо съгласие, подчерта Васил Терзиев.

Трябва рано да се започне работа по бюджета. Да се реши проблемът с преливащите кофи за боклук и да обявим война на графитите в града. Не може градът ни да изглежда като гето. Ще работим по нов устройствен план. Има голямо припокриване на програмите на формациите в Столичния общински съвет, трябва да се намери мнозинство и ще проведем разговори с всички, каза още Васил Терзиев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4936 |10.11.2023 Юрисконсултът на Ружа Игнатова се призна за виновна в голяма измама . 7| 4607 |10.11.2023 Унгария поиска ЕК да ни накаже за таксата "руски газ" . 30| 5257 |10.11.2023 Тони Николов: Руската църква е българска, дори руската салата не е руска . 10| 5307 |10.11.2023 Новият ядрен бомбардировач на САЩ с първи полет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads