Реклама / Ads
8| 11454 |04.08.2017 НОВИНИ

Възкресиха УБО! Захранват Борисов с благини от цяла България

.
Борисов никога не лапа комата от питката, винаги го подава на девойката
Бизнесмени от цяла България захранват премиера Бойко Борисов с различни благини. По този начин те възкресиха бившето УБО от времето на Тато. Суджуците от Добрич са най-малката част от асортимента, с който ежедневно се опитват да го зарадват. Това разкриха пред Фрог нюз предприемачи.
 
Те обясниха, че много често сами поемат инициативата да изненадат Борисов. Друг път пък местните депутати им се обаждат, за да ги активират в намирането и доставката на едно или друго-като се започне от плодове и зеленчуци, та се стигне до спортни и официални дрехи. Бизнесмените, обаче не получавали обратна връзка, за да разберат на 100 %, че стоката е стигнала до крайния получател. Споделиха, че от време на време им минава мисълта, че тя може и да се отклонява някъде по трасето. Не питали, за да не изпаднат в неловка ситуация. Били готови и да загубят, но да поддържат жива връзката си с лидера на ГЕРБ. " И нито един суджук не е стигнал до премиера", закахъри се главният прокурор Сотир Цацаров във връзка с добричката афера.

Любопитното е, че има неписани правила кой какво да праща. Това зависи основно от сезона и региона, допълват източниците ни. Така например от морския бряг се доставя прясна риба- основно паламуд и калкан. Добре узрели кайсии пък ежегодно поема от силистренските градини към сградата на „Дондуков 1”. От бостаните на Любимец пък се отбират най-големите любеници за трапезата на Борисов. Предприемачи, които търсят близост с премиера пращат какво ли още не-отлежала сливова ракия от троянско, оригинално филе от Елена, грозде от Асеновград и т. н. Наши производители и вносители на спортни и други стоки също се боричакт за сърцето на Борисов с редовни армагани. Разказват, че докато рита топка в Русе, млад и напорист предприемач тича след него, за да му сменя нонстоп фланелките на известна марка. Оправдава се, че вождът може да се изпоти и да настине. На местна почва му готвят и други изненади като последващ масаж, например. Често домакините се стресират, когато премиерът подмине богатата им трапеза, отрупани с всевъзможни лакомства. И не защото ги е пренебрегнал, а за това, че може апетитът да му е изневерил.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5152 |04.08.2017 Клон падна върху майка с дете в Борисовата градина . 5| 7204 |04.08.2017 Само във Фрог: Столични училища „посадили“ дървета повече от тези в Борисовата, прокуратурата ги нищи . 0| 5080 |02.08.2017 Груевски информирал Борисов, че ВМРО-ДПМНЕ е против Договора за добросъседство . 0| 4989 |02.08.2017 Борисов и Заев почетоха Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads