Реклама / Ads
21| 8566 |26.04.2019 НОВИНИ

Ева Майдел от ГЕРБ: Ако ми дадеш шарено яйце, може да те поканя в Брюксел

.
Ева Майдел
Досегашният евродепутат Ева Майдел отново е в листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори. Поканата към всички да й изпратят боядисаните си яйца на лично съобщение и наградата - посещение на Брюксел през юни, вероятно ще се запомни като един от най-впечатляващите PR-гафове в предизборна кампания.
 

Ева Майдел публикува следното „предизвикателство“ към сънародниците си в профила си във Фейсбук:

С първото боядисано яйце отбелязваме началото на най-светлия християнски празник. Изпратете ми до неделя вечер на лично съобщение снимка на вашите боядисани яйца с две имена и населено място. Притежателите на най-красивите яйца, ще поканя в Брюксел през юни. Победителите ще изберете вие следващата седмица.

 

Много от градските структури на ГЕРБ, като тези в Търново, Хасково и Перник въодушевено са споделили „инициативата“ на Майдел. Извън партийната линия публикацията предизвика масова вълна от негативни коментари и упреци. Някои питаха кой ще плати воаяжа, защото предизборната кампания едва сега започва, а кой ще стане евродепутата зависи от резултатите от изборите на 26 май.

 

Ето само част от тях:

 

Вижте, скъпи приятели. Каузата на жените и възможността им да работят и развиват по свое желание и на собствена скорост е това, за което ще опявам докато умра. НО НЯКАКСИ И ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОМОГНАТ!!!! Самите те, нали. Или поне да не пречат с абсолютна липса на сериозно отношение към себе си. 
Какво значи “най-красивите яйца”? Яйца Мунк? Яйца с мотиви от Сикстинската капелА? 
Госпожо “Съпруга&майка”, какво искате да ни кажете с тая инициатива? Че в Брюксел няма да отидат жени, дето са се счупили от работа и са си скъсали задниците да отглеждат семейства, а тея с кокошо Фаберже? 
Блазе ни.  Girl power. Кудкудяк!

 

Иван Илчев:   100% някой е хакнал профила на господжата!!!
Ма може ли да иска на лично съобщение снимка на яйцата ни боядисани, като обещава притежателите на най-красивите яйца да покани в Брюксел... А на друго нещо снимка не иска ли?
 

Александър Велчев: Участвайте! Европарламентът ще плаща екскурзия за най-красиво боядисано яйце. Такива висоти в правенето на европейска политика даже Бареков не е постигал. Къде ги намериха тези...

 

Martin Ivanov:  Другарката Ева Майдел с важна комсомолска задача - да преброи тиквите с великденски яйца. 'Щото бай ѝ Ганя Борисов няма даже и обикновени.

 

Albena Belyanova: По яйцата им ще ги познаете. Да не се бърка с "По делата им ще ги познаете" (Матей 7:20). В Брюксел яйца ли ще показваме? До тук - козунаци, яйца... Още може!

 

Стефан Бъчваров : Бих си боядисал яйцата, но ме е гъдел....
Иначе ще й изпратя снимка!!!

 

Преслав Недев: А бе... То хубаво... Ама... Трябва ли да си боядисвам яйцата, че да ме покани в Брюксел? Че и да ги снимам...

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4341 |08.04.2019 Емил Христов от ГЕРБ: Не мога да се съглася, че „държавата отсъства“ . 6| 4788 |25.02.2019 ГЕРБ: Президентът Радев е бил заблуден от млади юристи . 3| 5169 |21.02.2019 Хамид Хамид нацепи ГЕРБ: Дойдоха в стаята ни и помолиха да настояваме да не се сменя ЦИК . 4| 3962 |20.02.2019 ГЕРБ: БСП пак е на СПА, не защитавате ветото на президента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads