Реклама / Ads
15| 6391 |09.01.2015 НОВИНИ

Велков: Тактиката "свободен вълк" оскърби Франция

.
Славчо Велков
88 000 човека, хеликоптери, въоръжени сили бяха само срещу няколко човека, които обърнаха Франция наопаки. Резултатите са трагични- убити, ранени, заложници. Действията на терористите вдигнаха на крак Франция, която не бе уплашена, а по -скоро бе оскърбена, каза по bTV експертът Славчо Велков.
 
Някои го приемат като 11 септември. Това не бяха самоубийци, те мислеха че ще се измъкнат. Да не говорим за броя на жертвите. И бяха убити с гранати с газ с упойващо дествие. Те убиха журналисти, но когато убиха полицаи, те стреляха вече срещу Франция, каза още той.

Брайвик уби шест пъти хора повече, но реакцията не бе като тази във Франция, защото тя е сърцето на Европа. Идеологията на Ислямска държава е толкова заразна, че не е необходимо клетки за да правят това. Тактиката на "свободния вълк" е да нанасят удари,  където могат . Това може да стане във Великобритания, САЩ и други държави. Ние сме свидетели на зарата в заразата.  Видяхме как гвинеецът  / който май ми беше подчинен в България- Кулибали/  и жената до него, извършиха акт в подкрепа на другите. Те си бяха сложили главите в торбите. Такива нетрадиционни действия поставят на крак една държава, която не е уплашено, а по-скоро оскърбена.

Нещата в Близкия Изток не изглеждат както от прозорците тук. Нещата започнаха с желанието на Запада да свалят Башар Асад. ИД има пари, рафинерии, желаещи да воюват в техните редове, дори европейци. Имат заразна идеолгия. Показват на младите хора, че това, което се говори на теория , може да стане на практика, анализира обстановката в Близкия Изток и света експертът.

За да победиш чудовище трябва да създадеш високо интелигентно чудовице с много уши и очи. Всички приказки за Рамбо и Джеймс Бонд са приказки. Аз съм гледал терористи в очите. Това, което стана в Париж,  е прелюдие към това, което ще се случва, смята той.

"Има риск, но заплаха за България няма" не удовлетворява никой. Вчера изпратих внучката за Франция, значи заплаха има, категоричен бе Велков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4976 |18.12.2014 Синдикът Велков: Френският посланик е гнил плод . 6| 7429 |15.02.2014 Адв. Николай Велков: Платили са 300 000 лева да ме арестуват . 17| 8593 |25.09.2013 Л. Павлова: Тактиката ни ще видите утре . 23| 6510 |14.07.2013 Славчо Велков: Атентатът в Сарафово може да се повтори всеки момент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads