Реклама / Ads
0| 3422 |10.05.2022 НОВИНИ

Версия: Зад ареста на задържания герберски лидер стоят любов, скъп подарък, изневяра, отмъщение

.
Иван Вълков
Красива и сравнително млада жена, служителка на Летище Бургас, изглежда ще се окаже в основата на операцията на МВР с демонстративното задържане на общинския лидер на ГЕРБ Иван Вълков, пише бургаският информационен сайт ”Флагман”.
 

Според източник на Флагман.бг арестът на бившия народен представител от ГЕРБ е кулминация на продължително изясняване на интимни отношения с тази жена, с която той е живял на семейни начала близо две години, преди да се разделят. Докато отношенията им вървели гладко, Вълков й предоставил скъп лек автомобил, но след раздялата им настоял тя да му го върне. Как се е развила кореспонденцията между двамата по тази тема, са наясно криминалистите от ОДМВР-Бургас, които са били информирани, че едва ли не Вълков я е заплашвал с физическа разправа. В крайна сметка се стига до палеж на автомобил, за койток е заподозрян самият Вълков.

 

Вземането на проби от Дачията днес – за отпечатъци, миризми – изобщо за следи на заподозрян за престъпление, е свързано именно с палеж на автомобил. Колата се оказа собственост на бургаска строителна фирма. Управителят на фирмата е узнал за случилото се от Флагман.бг. В момента той дава показания в МВР.

 

Жената, заради която се стигна до публичното унищожение на Вълков, всъщност е живяла с него не повече от 2 години в къщата на родителите му в кв. Сарафово. Вълков има развод с първата си съпруга, от която има дъщеря - студентка в чужбина.

 

След като любовната връзка между Вълков и красавицата от Летището започнала да се разсъхва, той разбрал, че тя вече поддържа нови любовни отношения с колега от аеропорта. Преди 3 месеца за първи път колата на новия й любим, паркирана пред дома му в жк "Изгрев", осъмнала с нарязани четири гуми. Това е традиционното отмъщение в Бургас, когато става въпрос за семейна изневяра. След няколко дни летищният работник, който по служба отговаря за специлизирания наземен транспорт, отново заварил на разсъмване автомобила си по джанти. За втори път написал жалба в Пето РУ-Бургас. Посочил и предполагаем извършител.

 

И така - няколко пъти, докато се стигне до опит за палеж на същия този автомобил преди 25 дни. Тогава криминалистите от ОДМВР-Бургас са се заели сериозно и са стигнали до доказателства, че Иван Вълков има съпричастност към престъпните деяния. За това и днес толкова щателно е претършувана бялата Дачия-баничарка - за проследяващи устройства и за следи, свързани с палежа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4117 |04.05.2022 Група от ЕП ще нищи ареста на Борисов . 0| 3455 |14.04.2022 ГДНП ще обжалва решението на СГС за ареста на Борисов . 0| 3336 |14.04.2022 Бимбалов: Докато Бойко е на свобода, законът ще бъде в ареста . 0| 4177 |14.04.2022 Само във Фрог: Задържаният за убийството на бившия полицай - засечен във видео за побой (18+)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads