Реклама / Ads
0| 3694 |10.10.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Букет“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 4А, бл. 5А, бл. 216А, бл. 215.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 4А и бл. 216А.


На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Найден Георгиев“, жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Найден Георгиев“ от ул. „Васил Петлешков“ до ул. „Кочо Честименски“

ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Найден Георгиев“ до ул. „Уошбърн“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Войновски“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.


На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Мърчаево


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

на площада пред кметството.

 

На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Асен Йорданов“ кв. „Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Христофор Колумб“ до ж.п. Линия София-Пловдив

ул. „Боян Магесник“ от бул.“Проф. Цветан Лазаров“  ул. „Слатинска река“

бул. „Асен Йорданов“ между бул. „Проф. Цветан Лазаров“  и бул. „Шипченски проход“

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Кривина“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №11.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чавдар войвода“ , ул. „Христо Ботев“ , ул. „Перуника“ , ул. „Канала“ и ул. „Еделвайс“, района между ул. „Мировско шосе“ , ул. „Ален мак“ , ул. „Леденика“ и ул.“ Радецки“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.


На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маринковица“, местност  „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Маринковица“ от ул. „Симеон Радев“ до бул. „Александър Пушкин“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с ул. „Симеон Радев“.


На 11 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. 251, кв.  „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 251


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. 251.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 4204 |08.10.2017 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 4375 |06.10.2017 Къде ЧЕЗ спира тока? . 0| 3965 |05.10.2017 Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването заради ремонт . 3| 3983 |03.10.2017 ГЕРБ атакува БСП, питат къде работи мъжът на Корнелия Нинова
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads