Реклама / Ads

0| 3615 |05.10.2017

Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването заради ремонт

.
На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Тодор Каблешков“, жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мур“, бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Цар Борис III“, ул. „Ген. Александър В. Суворов“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.  „Майор Горталов“ ъгъла с ул. „Чучулига“; ул. „Казбек“ ъгъла с ул. „Ген. Александър В. Суворов“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 21, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Бл. 21 и бл. 20 .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 21.
На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Люботрън“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люботрън“ №90, бл. 5, бл. 6, бл. 7.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люботрън“ ъгъла с ул. „Трепетлика“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хвойна“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чавдар войвода“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Петуния“, ул. „Канал“, ул. „Еделвайс“ .
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Нишава“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Нишава“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Златишки проход“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.  „Нишава“ ъгъла с ул. „Червена роза“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Мрахорица“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мрахорица“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.  „Мрахорица“ ъгъла с ул. „Павел Венков“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Овча купел“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Кънев“, ул. „Първенец“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Кънев“ ъгъла с ул. „Кукуряк“, ул. „Първенец“ срещу бл. 602.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ален мак“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ален мак“ .
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ален мак“ №5.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Папрат“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Папрат“ от ул. „Мичур“ до ул. „Васил Левски“,по ул. „Алеко Константинов“ от ул. „Папрат“ до ул. „Захари Стоянов“.  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Папрат“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с извършване на ремонтни работи на ул. „Мимоза“, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мимоза“, по ул. „Циклама“ от ул. „Мимоза“ до ул. „Кестен“ .
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мимоза“ ъгъла с ул. „Циклама“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3611 |04.10.2017 . ГЕРБ атакува БСП, питат къде работи мъжът на Корнелия Нинова 3| 3641 |03.10.2017 . Вижте къде ”Софийска вода” спира временно водата заради ремонти утре 0| 3885 |03.10.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3138 |02.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ