Реклама / Ads
0| 3636 |02.10.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на бул. „Цариградско шосе“, жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Водата спира за живеещи в района на:
кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, гр. Бухово, с. Яна, с. Желява
Зоната със слабо налягане обхваща: кв. Ботунец и с. Горни Богров.   
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Яна – пред кметството; кв. „Сеславци“ – пред кметството; кв. „Кремиковци“ – на центъра.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Цар Асенов път“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батийница“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, вилна зона „Косанин дол“, вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“, с. Кокаляне
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: в.з. Косанин дол – ул. „Карачаир“ ъгъла с ул. „Забел“; в.з. Беликата – на входа на вилната зона; в.з. Бяла нива – ул. „Горна Батийница“ №1.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Орчо войвода“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Овча купел“ от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Проф. Стоян Белинов“
по ул. „Орчо войвода“ от бул. „Овча купел“ до ул. „Босилек“
каретo заключено между улици: бул. „Овча купел“, бул. „Президент Линкълн“, ул.“Александър Геров“, ул.“Житница“
-    каретo заключено между улици ул. „Земляне“, ул. „Орчо войвода“ ,ул. „Босилек“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Овча купел“ ъгъла с бул. „Президент Линкълн“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Отец Паисий“ жк. „Зона Б3“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Отец Паисий“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 95, жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 94, бл. 95, бл. 96, бл. 96А, бл. 99Б  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 96.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Георги Вазов“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ген.Георги Вазов“ от ул. „Григори Цамблак“  до ул. „Д-р Иван Селимински“
по ул. „Д-р Иван Силимински“ от ул. „Рилска обител“  до ул . „Проф.Антон Митов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Георги Вазов“ №40.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 88, вилна зона „Симеоново - север“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 88, ул. 86 по ул. 84 от №1 до №6, ул. 85
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 84 ъгъла с ул. 86.
На 03 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асен Йорданов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Емилиян Станев“ до ул. „Никола Крушкин-Чолака“
по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Йосиф Брадати“
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асен Йорданов“ ъгъла с ул. „Гатъо Шишков“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3976 |01.10.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4234 |28.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3648 |27.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4022 |24.09.2017 „Софийска вода” временно спира водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads