Реклама / Ads
0| 3573 |03.06.2019 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирински проход“ жк. „Красно село“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Пирински проход“ от ул. „Дойран“ до ул. „Хубча“

ул. „Хубча“ от ул. „Пирински проход“ до бул. „Гоце Делчев“

бул. „Гоце Делчев“ от ул. „Дойран“ до ул. „Княгиня Клементина“

ул. „Княгиня Клементина“ от бул.    „Гоце Делчев“ до ул. „Дебър“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирински проход“ ъгъла с ул. „Хубча“.

 

На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Георги Никифоров“ с. Чепинци , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хоризонт“, ул. „Отечество“, ул. „Стара планина“, ул. „Орфей“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Реката“ ъгъла с ул. „Георги Никифоров“.

 

На 04 юни 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дядо Йоцо“ вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Златен век“ от ул. „Васил Попович“ до ул. „Симеоновска“

ул. „Дядо Йоцо“ №2, 2А

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновска“ ъгъла с ул. „Златен век“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3664 |03.06.2019 Дъждът не спира, вещае нови наводнения . 0| 3917 |02.06.2019 Временно спира да вали . 0| 3945 |31.05.2019 Спират водата в някои части на София, вижте къде . 1| 3896 |30.05.2019 Aгeнциятa пo впиcвaния спира peгиcтpи пpeз юни за „оптимизиране“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads