Реклама / Ads
0| 3943 |15.10.2017 НОВИНИ

Вижте къде утре ще има спирания на водата в София заради ремонти

.
На 16 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове и сградно водопроводно отклонение на ул. „Голо бърдо“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа, съобщиха от ”Софийска вода”
 
Това се отнася за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Капитан Тодор Ночев“ от бул. „Джеймс Баучър“ до бул. „Черни връх“
ул. „Капитан Тодор Ночев“ от ул. „Капитан Тодор Ночев“ до ул. „Люботрън“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Тодор Ночев“ ъгъла с ул. „Голо бърдо“.

На 16 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“, жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Българска морава“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българска морава“ №119.

На 16 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Попчево“, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Попчево“ от ул. „Сехово“ до ул. „Иван Карасулски“
ул. „Гевгели“ от ул. „Попчево“ до ул. „Богданци“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сехово“ ъгъла с ул. „Попчево“.

На 16 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Райчо Николов“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Капитан Райчо Николов“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Бесарабия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Райчо Николов“ №12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4330 |13.10.2017 Вижте къде ще спира токът . 1| 4830 |13.10.2017 Първата жалба срещу Спас от Кочериново е от 2011 г. Къде е резултатът?! . 0| 4108 |11.10.2017 Каталунският лидер ”не знае къде се намира, нито накъде отива”, заяви испанският вицепремиер . 0| 4072 |10.10.2017 Вижте къде ще спира водата в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads