Реклама / Ads
0| 2864 |11.09.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с ремонтни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов“, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Филип Аврамов“, ул. „Владимир Сарафов“, ул. „Свето Преображение“ и  ул. „Жечо Гюмюшев“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 346.

 

На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“, район „Средец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Караджа" от ул. „Георги С. Раковски" до ул. „ Дякон Игнатий".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кузман Шапкарев“ на ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

 

На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Заводска“, ул. „Васил Левски“, бул. „Ботевградско шосе“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ на кръстовището с ул. „Христо Ботев“.

 

На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милан Делчев“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Милан Делчев“

ул. „Планинско цвете“ от ул. „Милан Делчев“ до ул. „Емборе“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ на кръстовището с ул. „Милан Делчев“.

 

На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Република“2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Салвия" и ул. "Живите камъчета".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Салвия" на ъгъла с ул. "Живите камъчета".

 

На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Дуйчев“, жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Иван Дуйчев“ между ул. „Симеон Радев“ и ул. „Витошко лале“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев“ на кръстовището с ул. „Проф. Иван Дуйчев“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Проф. Хр. Брънзов: НИМХ спира да работи в идния вторник 4| 3527 |11.09.2018 . Арман Бабикян: Казвайте къде върви заговорът и подривният комплот, че да се включим и ние? 3| 5644 |10.09.2018 . Вижте откъде идват и образованието на номинираните за трите министерски поста 18| 8758 |10.09.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 2959 |09.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ