Реклама / Ads
0| 3667 |27.02.2019 НОВИНИ

Вижте къде утре ще спират водата в София

.
На 28 февруари 2019 г. (четвъртък) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.
 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Проф. Джовани Горини“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Джовани Горини“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“

ул. „Русалка“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Мърфи“

ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Русалка“ №10.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Фердинанд Урбих“ кв. „Манастирски ливади - запад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Сусанин“ от ул. „Ген. Стефан Тошев“ до ул. „Родопски извор“

ул. „Родопски извор“, ул.“Мур“, ул. „Ралевица“, ул. „Българска легия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родопски извор“ ъгъла с ул. „Фердинанд Урбих“.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 90, бл. 92, бл. 93, бл. 94, бл. 95 и цех пред бл. 93

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: прд бл. 93.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ (южен локал) от бул. „Академик Иван Гешов“ до бул. „Пенчо Славейков“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Министерство на отбраната.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Св. Иван Рилски“ и бул. „Пенчо Славейков“ в кв. „Център“ Красно село, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Пенчо Славейков“ до бул. „Ген. Скобелев“ и бул. „Пенчо Славейков“ от бул. „Прага“ до ул. „Люлин планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Иван Рилски“ на ъгъла с бул. „Пенчо Славейков“.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Сава Михайлов“ жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сава Михайлов“ №57, бл. 8 вх. В, вх. Г, вх. Е, вх. Д, вх. Ж

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Иван Карасулски“.

 

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Каменоделска“ от ул. „Първа Българска армия“ до ул. „Кожарска“, ул. „Малашевска“, ул. „Кожарска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кожарска“ пред №2.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6972 |27.02.2019 Вижте какво ви очаква днес в ”Честно казано с Люба Кулезич” . 2| 4343 |23.02.2019 Вижте кои пътища затвори снегът . 0| 5208 |22.02.2019 Вижте къде ЧЕЗ Разпределение спират тока между 25 февруари и 3 март . 6| 4694 |22.02.2019 Протестиращи спират движението пред Народното събрание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads