Реклама / Ads
11| 35006 |08.08.2021 НОВИНИ

Влади Въргала: Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички, а политиката е това – консенсус

.
Влади Въргала Източник: стопкадър, Нова телевизия
Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички, а политиката е това – консенсус с всички в името на нещо. Неговото място в политиката в момента е много интересно и той налага нов подход. Мисля, че няма да му е лесно, мисля, че няма да ни е лесно. Това коментира пред Нова телевизия Влади Въргала.
 

„Относно мястото на Слави в политиката, мисля, че то е закономерно, нормално и че от дълго време е било ясно като хипотетичен път. Когато беше стачката против Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място“, разказа Въргала.

 

„Аз не познавам Слави Трифонов. Познават го хората, които са до него. Ние не сме се виждали и чували години наред. Когато Слави започна да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо много умно – изключи телефона си. Спря да си вдига телефона, спря да говори с всички извън онова, което трябваше да се занимава. Тогава ми се стори неправилно, защото по този начин се изолираш, но се оказа, че не е така, коментира още той.

 

„Хората на изкуството са пророците на живота. И Титаник го има описан в книгите много преди да се случи трагедията. И атентата на кулите американските близнаци го има описан много преди да се случи“, каза Влади Въргала във връзка с едно съвместно видео от преди години със Слави Трифонов, скеч на тема политика. Попитан дали изравнява ситуацията с трагедия той отговори, че целият живот е трагедия.

 
 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4404 |06.08.2021 Анализаторът Слави Василев: Не съм оптимистично настроен за дълголетието на този кабинет . 56| 4971 |05.08.2021 Слави Трифонов дарява половината субсидия на ИТН на пожарникарите, а остатъка на загиналите в огъня . 20| 6113 |05.08.2021 Партията на Слави отлага еврото за далечното бъдеще или на кукуво лято . 5| 8896 |05.08.2021 Владислав Панев: Цените рязко ще се покачат следващите години, независимо дали сме в еврозоната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads