Реклама / Ads
3| 5524 |24.07.2019 НОВИНИ

Береану: Интервюто на Иван Гешев е ужасяващо, КПКОНПИ е сбирка по граждански интереси

.
Владимир Береану
Ако Бойко Борисов е срещу Лаура Кьовеши, ще има само две страни против нея -Румъния и България. Те са най-корумпирани в Европа. Борисов я подкрепи в последния момент ,защото има 23 страни в нейна подкрепа и само 2 против. Той нямаше друга възможност, освен да я подкрепи. Гешев обяви себе си като еквивалент на Кьовеши. Аз такава наглост не съм виждал.
 

Това каза журналистът Владимир Береану пред Люба Кулезич по Евроком. Когато тя влизаше  състезанието на прокурор на ЕС, всички трябваше да предложат концепция. При нас има един кандидат, който тепърва ще прави някаква концепция. Сега ще я пише. За Борисов даде задна за Кьовеши  преди евроизборите. Той каза че на Кьовеши от българска страна й пречи БСП. Това няма никаква логика. В Съвета са представени правителства, където ние гласувахме против.

 

Търсим сложни  обяснения за всичко това. Тези хора не са умни. Не им приписвайте възможност даже да разиграят нещо. Хитри са, но те тръгнаха  ва банк. Те започнаха да се чувстват несменяеми. Българското общество няма граждански плам. При това положение хитростите отпадат. Просто си играем ето така.  Борисов си мисли, че хората са глупави и ще повярват на каквото и да е.

 

Ще изберат Гешев, той е не само удобен, но и нужен. Да дадеш такова интервю пред БНТ, в което да покажеш, че си непригоден за главен прокурор, той не е прокурор по същността си. Кьовеши никога не говори нищо излишно, освен това, което е по закон. Докато г-н Гешев обвинява, докато още не е арестувал. Това е абсурдно като прокурор и абсурдно като институция. На прокурор е забранено да прави политически коментари, а Гешев направи чист политически коментар.  Това е ужасяващо.

 

Прокуратурата „изчезва“ след неговото интервю. Някакви закани към политик. Какво общо има тук болшевизъм и меншевизъм. Младите хора не знаят какво е това. Отчайващо е такова поведение за прокурор. Ние нямаме гражданско общество. Нова, БТВ и БНТ нищо не казват. Хората, които ги гледат, изобщо не знаят какви са проблемите. Сега на Гешев ще му сложат капак. Ние не можем да се надяваме, че Кьовеши ще реши корупцията у нас. КПКОНПИ са сбирка по граждански интереси.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5034 |24.07.2019 БОЕЦ иска ВСС да отстрани Иван Гешев от прокуратурата . 25| 5872 |24.07.2019 Адв. Кашъмов пред Фрог: ВСС трябва да се вслуша в обществения дебат за Иван Гешев . 2| 5764 |23.07.2019 Христо Иванов за интервюто на Гешев пред БНТ: След сивите, винаги идват черните . 1| 7298 |23.07.2019 Иванчева: Стигнахме дъното с избора на Гешев, няма да има правосъдие за нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads