Реклама / Ads
3| 4448 |10.11.2016 НОВИНИ

Владислав Николов в Гулянци: Изборът в неделя е между лявото и дясното, между стабилността и несигурността

.
„ГЕРБ се нуждае от ясен знак от хората, че политиката на стабилност, която провежда, среща одобрението на народа. Този знак ще бъде даден в неделя на балотажа за избор на президент и вицепрезидент на Република на България с подкрепата на кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев”, каза в Гулянци народният представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов.
 
На срещата с гражданите бе и областният организационен секретар на ГЕРБ Ралица Добрева.

„Възроденият спомен за случилото се през 2013 и 2014 година ме кара да изпитвам притеснение за онова, което ни очаква, ако бъде избран левият кандидат. Спрени еврофондове, безпринципна политика, поголовно кадруване и уволнения, блокиране на администрацията за цели шест месеца, докато започне да функционира служебното правителство. Това са реалните факти само от преди 2-3 години, резултат от управлението на БСП и ДПС”, каза областният организационен секретар на ГЕРБ – Плевен Ралица Добрева.

 

„Изборът в неделя е между лявото и дясното, между стабилността и несигурността. Не става въпрос за плашене, каквато теза се опитват нашите опоненти да насадят в обществото. Това е просто напомняне за случилото се с България само преди 2 години – протести, въпросът „КОЙ“, останал без отговор, блокиране на икономиката, спрени еврофондове, като цяло безпомощност, от която днес правителството на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов издърпа България”, каза народният представител Владислав Николов. По думите му, като президент Цецка Цачева  ще бъде най-добрият избор и гарант за продължаване на политиката на стабилност. „А това е от първостепенна важност. Емоционалният импулс, увлякъл хората на първия тур, може да ни струва твърде скъпо. Нека спрем това порочно политическо танго, което със стъпките си две напред – една назад,  обрича на несигурност България вече 27 години”, призова Владислав Николов.

 

В подкрепа на думите му Ралица Добрева допълни, че трезвата преценка на кандидатите, професионализмът, подготвеността и държавническият опит трябва да наклонят везните на народната подкрепа към номер 17 за кандидатпрезидентската двойка на дясното Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3793 |08.11.2016 Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: Дясно мислещите хора трябва да подкрепят Цецка Цачева . 1| 3830 |07.11.2016 Чавдар Николов: Борисов се е изпънал и вика ”Дръжте ме, че ще си подам оставката” . 0| 4184 |28.09.2016 Адв. Николова за Фрог: МЗ гази законите, не спазва решенията на съда . 2| 4891 |07.09.2016 Адв. Х. Николова за Фрог: Отпечатъците нарушават Конституцията и още 2 закона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads