Реклама / Ads
21| 4054 |07.04.2021 НОВИНИ

ВМРО търсeше таланти, но не намери успех

.
”ВМРО търси талант”. Това е само един от многото майтапи, които се появиха по адрес на патриотичната формация на Красимир Каракачанов, която нареди артисти и известни личности в листите си в разгара на предизборната кампания. Сред имената бяха Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Ернестина Шинова, Агент Тенев и Жени Калканджиева. Формацията обаче претърпя крах и остана извън парламента. В този смисъл - търсеше талант, но не намери успех.
 

Съвсем случайно впрочем в разгара на кампанията се оказа, че някои от изпълнителите в листите на ВМРО изведнъж са получили родолюбив порив и са създали патриотични песни. Така направи например Искрен Пецов, нпълно случайно, разбира се. Той обаче заяви - никой не е изненадан от резултата.

 

“Всички позагубиха малко. Ние си бяхме на ръба. Никой не е толкова изненадан. Щеше да е добре идеите ни да съществуват и в новия парламент”, посочи в ефира на Нова телевизия Пецов.

 

“Това беше един наказателен вот към всички, които са управлявали до момента. Смятаме, че хората имат нужда от промяна, глътка въздух, някаква надежда. И БСП нямат добър резултат”, коментира пък Жени Калканджиева.

 

И двамата прогнозират нови избори поради невъзможността да се състави кабинет, въпреки че това не е желан вариант за тях. Обясниха го с кризата. Това обаче би бил втори шанс за патриотите този път да прехвърлят 4-процентовата бариера. Затова не бе никак изненадващо, че отново се чуха добрите намерения за постигане на европейски стандарт на живот.

 

За успеха на Трифонов Пецов посочи:

 

"Едно цяло поколение израстна с неговата физиономия всяка вечер", посочи Пецов.

Според Коцето Калки, който бе част от листите на формацията на Десислава Иванчева, в момента много ще се спрягат клишета като "национална отговорност" и друг изтъркани слова.

 

"Управляващите ще се опитат да прокарат така наречените "експерти", които са напазарувани предварително с цел да се скрият малко от общественото недоволство и да се отклони народния гняв", обясни Калки.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4266 |06.04.2021 Костадин Костадинов: Изхвърлете от ВМРО Каракачанов и Джамбазки, и ще мислим за коалиция . 15| 3951 |05.04.2021 ВМРО печели изборите в... Северна Македония! . 59| 17026 |05.04.2021 При 54.63% от протоколите: ГЕРБ пада, партията на Слави качва, ВМРО изпада. ИТН води в чужбина . 23| 5514 |04.04.2021 ”Галъп” и ”Тренд” също пращат ВМРО и Карачанов вън от парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads