Реклама / Ads
5| 5160 |06.04.2013 НОВИНИ

Волен повежда спортисти, артисти, монтьори

.
Волен Сидеров в действие на площада Източник: Булфото
Лидерът на “Атака” Волен Сидеров подчерта, че всички правителства досега са съсипвали едно след друго икономиката. Ако не се разчупи колониалният модел, който управлява от 97-ма година, нищо няма да се промени.
 

Това заяви в студиото на БНТ лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

“И ГЕРБ, и БСП продължават колониалната политика. Те нямат куража да кажат – България трябва да излезе от колониалната схема и да бъде суверенна. Чуждестранните инвеститори идват заради аборигенските заплащания. Бедна България спонсорира богати държави като Австрия, Холандия Белгия. Грабят ни едни чужди, мазни потни ръчички. Насажда се една българофобия, че всичко българско е лошо”, категорично заяви Сидеров.

Сидеров отново повтори тезата си, че България “лежи върху несметно богатство от злато”, но никой не си прави труда да разработи ценните залежи.

Той допълни, че ЕРП-тата, водата, производството трябва да бъдат в “народни, български ръце”. “Доведе ли приватизацията до по-добри резултати на живота в България? Откъде дойде тогава тази безработица и мизерия?”, попита лидерът на “Атака”.

Волен Сидеров посъветва водещите да прочетат повече литература и да се убедят, че откакто е влязъл МВФ, икономиката на България върви назад, сривовете са осезаеми, а зависимостта от чужди капитали е все по-задушаваща. “Колониалните управители на банки взимат по 100 и 200 000 на месец. Може ли да има такива разлики? Това нормално ли е?”, попита Сидеров.

Лидерът на “Атака” бе категоричен, че иска и ще се бори българите да станат стопани на имуществото си, на доходите си, на произведеното от тях. “Всеки един политик, който претендира за властта, вместо да ме напада, да се запита – не трябва ли наистина това да бъде въпрос №1. Моите думи не са фантастика. Не съм съгласен със ситуацията и съм убеден, че тя може да се промени”, каза Сидеров.

“Аз не си плащам за медийно участия. Договорите с фирмите за пиар обслужвания са нещо друго”, допълни той, визирайки изказване на бившата си половинка Капка Георгиева, която заяви, че той си плащал, за да го канят в телевизии.

Той допълни, че партията му излиза в предизборната битка с много млади лица. “Не залагам на популизма. За мен е важно хората, поставени начело на листите, да бъдат убедени в това, което аз проповядвам. Дали ще са артисти, спортисти или монтьори, важното е да са предани на идеите на “Атака”. И пак подчертавам – не беше платено това участие”, заяви Волен Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5497 |03.04.2013 Марин Райков за Волен: Театърът е загубил от влизането в политиката на някои хора . 147| 6276 |03.04.2013 Волен Сидеров: В Габон пенсията е 194 евро, да не сме по-глупави от племето банту? . 27| 6911 |30.03.2013 Капка: Волен плаща на медиите . 18| 5774 |29.03.2013 Волен нападна Райков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads