Реклама / Ads
102| 6694 |19.09.2013 НОВИНИ

Волен Сидеров: Американски режисьори стоят зад протестите!

.
"След като ГЕРБ се върнаха в парламента, протестите спряха като отрязани с нож. Много е вероятно зад протестите да стоят и американски режисьори". Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в "Лице в лице" по Би Ти Ви.
 

Лидерът на националистите смята, че е добра новина това, че няма да влизаме в Шенген, както се писа във френски източници. "Просто французите са националисти и защитават собствения си интерес. От Шенген не печелим нищо. Ако бяхме в Шенген, тогава бежанският поток щеше да е по-голям, защото щяхме да бъдем граница на Европа. За мен е важно българите да се запазим в България. Ние намаляваме с около 144 души на ден. Ако сложим и изтичането на българи, ще се обезлюдим", обяви  Сидеров.

"Няма да мога да присъствам на вота на недоверие срещу правителството, защото ще посетя Брюксел заедно с мои колеги. Там ще обясня, че партията ни не е съставена от ксенофоби. Ако бях в България по време на вота, щях да гласувам по съвест, както правя винаги", обяви Сидеров.

Предишният кабинет на ГЕРБ задължително се нуждае от ревизия. Освен отчет на 100-те дни управление на кабинета, трябваше да има и такава ревизия. Имам усещането, че май има съглашателство между бивши и настоящи управляващи. Цялата администрация от времето на ГЕРБ си стои. Орешарски трябва да действа много по-активно в това отношение, категоричен беше Сидеров. Това правителство нямаше достатъчно време да се оцени. Ние депутатите също работихме в ненормална обстановка. Крещяха ни, че ще ни отрежат гръкляните и такива работа. Сега при по-спокойна обстановка може да се работи нормално и да се види, кой каква позиция защитава.

Бойко Борисов е бил член на БКП и може да коментира по-добре от мен Комунистическия манифест, отговори Сидеров на въпрос дали социалните идеи на кабинета, не приличат на Комунистическия манифест. Харесва ми да повтаряте непрекъснато, че "Атака" подкрепя правителството, но това не е вярно. Един човек лансира тази идея. Аз няма да правя кефа на Бойко и Драгойко.

За Делян Пеевски не мога да говоря много. За него много повече може да говорят Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Те са имали много повече контакти с Пеевски, отколкото аз. Трудно е да си съставиш мнение за даден човек, когато не сме го видели в действие. БСП и ДПС категорично не са се консултирали с нас за назначаването на Пеевски, каза още Сидеров.

Работим по-много сигнали в парламентарната комисия, която оглавявам. Най-много са срещу Росен Плевнелиев. Това правителство може да изкара пълен мандат, стига да върши правилно нещата, завърши Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 5971 |09.09.2013 Волен Сидеров: Не виждам причини и аргументи за предсрочни избори . 30| 5260 |04.09.2013 Волен: Да помогнем на българските пенсионери, после на бежанците . 21| 4903 |04.09.2013 Сидеров: Политическата година започва накриво . 72| 7642 |24.08.2013 Сидеров: България е бащата на Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads