Реклама / Ads
21| 4771 |16.05.2021 НОВИНИ

Волен Сидеров: Аз направих Каракачанов министър на отбраната и вицепремиер

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Аз направих Каракачанов министър на отбраната и вицепремиер. Ако не бях аз да убедя Валери Симеонов и да бъда совалката между тримата, през 2016 година той нямаше да бъде кандидат за президент. Тогава всички хора казаха: „Браво, че се обединихте!“. Тогава присъствах на всички митинги, работех за Каракачанов. Това каза пред Нова телевизия лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.
 

Според него било грешка обаче и Валери Симеонов, и Красимир Каракачанов да влизат като вицепремиери. „Те трябваше да останат в Събранието. Трябваше да наложим някаква програма със законодателни промени. Имах написани такива, които стояха и събираха прах в деловодството на Народното събрание“, обясни Сидеров.

 

„Започнах да скачам на Симеонов по идейни и принципни въпроси, а не по личностни. Единият почна да продава имоти, другият – да затваря дискотеки, тоалетни и т.н.“, уточни председателят на „Атака“.

 

Сидеров каза, че не подкрепя сделката за изтребителите, която Министерството на отбраната сключи по времето когато министър бе Красимир Каракачанов. „Сега в момента се играе а това да правим патриотична коалиция? Да дадеш 3 млрд. без да знаеш какво ще получиш?“, попита той и добави: „Опитах да спра тези хора да не предприемаме лоши за България стъпки, но те не ме послушаха.“

 

„Можем да видим стъпки към създаване на една нова основа“, загатна в края на разговора лидерът на „Атака“ във връзка с обединение на патриотичните формации.

 

„Говорил съм с представител на дружество „Русофили“, както и с човек на Жан Виденов, казва се Иван Атанасов. Трябва да постигнем базова идейна основа на формации на хора, които казват, че България не трябва да бъде в НАТО и враг на Русия“, разкри Сидеров, а сред приоритетите на „Атака“ при обединение на патриотичните сили са смяна на колониалната система, национален суверенитет и вътрешни ред и сигурност. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 3381 |13.05.2021 Каракачанов за обединение на патриотите: Валери и Волен могат да си говорят, ”Възраждане” не съм ги канил . 7| 3641 |03.04.2021 Бимбалов: “Ден за размисъл” е позволената разходка в двора на душевния ни затвор . 8| 3389 |02.04.2021 ЦИК и КЗЛД направиха всичко, за да отложат съдебното решение за видеонаблюдението на изборите . 8| 3948 |25.03.2021 Ексшефът на ”Военна полиция”, от който Гешев не е доволен, вече е военно аташе в Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads