Реклама / Ads
7| 4770 |23.06.2019 НОВИНИ

Волен Сидеров: Няма да цъфне и върже българската нация с махането на субсидиите

.
Волен Сидеров
Лидерът на „Атака“ и съпредседател на коалицията „Обединени патриоти“ Волен Сидеров се обяви против държавните субсидии, но при условие, че партиите да могат да се рекламират безплатно в медиите.
 

„Разбира се с възможност партиите да могат да се рекламират, да могат да пропагандират своите идеи в медиите без заплащане. Хората са изгубили доверие в политическите партии, имаше наистина референдум, над 2 млн. и половина показаха, че искат партийните субсидии да бъдат по лев на глас“.

 

„Атака“ има виждане по този въпрос от 2012 г. още. Даже сме предлагали и внасяли в парламента предложението да се премахнат субсидиите.  Разбира се, обвързано с възможност партиите да могат да се рекламират, да могат да пропагандират своите идеи, защото политически пазар е пазар на идеи “, каза още той в интервю за предаването „Неделя 150“ по БНР.

 

„Няма да цъфне и върже българската нация с махането на субсидиите, няма да стане стандартът по-голям, но очевидно те дразнят, защото си давам сметка, че хората са изгубили доверие в политическите партии, тъй като животът им не се подобрява така, както искат...“.

 

За добри отношения с Турция се обяви лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров, лансирайки идеята България да преориентира външна си политика от евроатлантизъм към сътрудничество и с доминирани от Русия инициативи.

 

“Дали да бъде мост между Евразия и Западна Европа, или до стои в евроатлантическия свят до неговия разпад и да падне зад борда. Едно евразийско бъдеще, в което да гледаме своя си интерес - Черноморския и Каспийския басейн, Балканските страни, включително едно подобряване на отношенията с една Турция, която вече не е същата“.

По тези въпроси според Волен Сидеров партия "Атака" е на противоположни позиции с ВМРО и НФСБ - другите две сили от коалицията "Обединени патриоти".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4172 |23.06.2019 Инспектори и ченгета влязоха в училището в Ботевград по сигнал, че няма ученици . 5| 4742 |22.06.2019 Няма да има санкция за къщата за гости на роднината на Карадайъ . 3| 4742 |21.06.2019 Петкова: Държавата няма отношение по сделката за ЧЕЗ, тя е по чешкото законодателство . 3| 5105 |21.06.2019 Ананиев: НЗОК и ИСУЛ нямат вина за фаталния край на Мими

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads