Реклама / Ads
7| 4322 |21.03.2019 НОВИНИ

Волен Сидеров сравни Цветанов с Кисинджър

.
Цветан Цветанов и Волен Сидеров
Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър*. В кулоарите на парламента лидерът на „Атака” заяви, че шефът на ПГ на ГЕРБ Цветанов постига дипломатически чудеса със СДС и „Воля”. Според Сидеров, председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов има бъдеще и като брокер на недвижими имоти.
 

„Смятам, че няма да остане гладен, ще се препитава с това. Все пак това е много сериозен бизнес, там трябва да умееш да хванеш вълната, да хванеш момента, да улучиш точния момент, защото изпуснеш ли го, губиш. Това е много сериозна професия, имам познати, които работят в такива агенции. Но той засега е много силен в дипломацията, нека не го отклоняваме от този път. Такива чудеса постига - това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Все едно го виждам 73-74 г. совалките в Китай да разчупи ледовете тогава“, коментира Сидеров.

 

 „Не се вглеждайте в битовизми - апартаменти, 200, 300, 500 квадрата, голяма работа“, допълни още лидерът на „Атака“.

 

Сидеров заяви още, че той крепят стабилността на коалицията всеки ден.

„Виждате, че с нашите крехки ръце каквото можем, правим го. Надявам се да не се срути коалицията, защото виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем: Заповядайте, започвайте да управлявате! Освен това в БСП стана едно разделяне тайно на Станишев и Йончева. Това неминуемо ще се отрази на вътрешната стабилност на БСП и ще отслаби техния резултат“, каза още Волен Сидеров.

 

„Сега в събота имаме конгрес на ВМРО, ще отида, ще поздравя ВМРО, защото ние сме партньори. Ние чакаме сега Валери Симеонов да го питаме, да се съберем мъжки и да се каже заедно ли ще се явяваме, или поотделно. Няма да се нападаме, няма да има скандали“, заяви Сидеров по темата дали с Патриотите ще се явят на изборите заедно.

 

===

* Хенри Кисинджър е американски политик, историк и политолог. Той е бил съветник по националната сигурност на президента на САЩ  в периода 1969 – 1975 г., държавен секретар от 1973 до 1977 година и носител на Нобелова награда за мир за 1973 г. за приноса му за прекратяване на Виетнамската война. Книгите на Кисинджър, като „Дипломацията“ и „Години на промяна“ са едни от най-популярните трудове по дипломация и политика.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4760 |07.03.2019 Във Франция сравниха дузпата на Рашфорд с гола на Костадинов . 5| 3888 |02.03.2019 Сидеров: ВМРО тръгна да разцепва коалицията . 2| 3993 |25.02.2019 Сидеров е за приемане на ветото на президента от парламента . 6| 3840 |20.02.2019 Сидеров: От БСП си получават 1/3 от заплатите извън зала

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads