Реклама / Ads
17| 10049 |16.04.2009 НОВИНИ

Връхлита ни световна война

.
зодиак
Това предсказва астрологът П. Глоба. Ванга също я предрекла, но причините на астролога и пророчицата за избухването й, са различни.
 

 

 

Известният руски астролог Павел Глоба прогнозира избухването на Трета световна война в най-скоро време, съобщава БГНЕС.

Според агенцията, позоваваща се на Life.ru, Глоба посочил като причина за избухването на Третата световна война финансово-икономическата криза. Кризата, за която астрологът твърди, че е я бил предсказал още през 1999 г., ще продължи до 2020 г. Тя щя прекрои картата на света, изменяйки коренно съотношението на силите в геополитическо отношение. 

Колкото до Третата световна война, тя няма да избухне изведнъж, а постепенно, твърди Глоба. Началото щяло да бъде през 2014 г., тъй като тогава Уран щял да се намира в Овен, което било изключително войнствено съчетание. "Не дай, Боже, всичко това да е свързано по някакъв начин с Иран, защото тогава ще сме свидетели на взрив на световния тероризъм", отбелязва дословно Глоба.

 

Frognews.bg напомня, че преди време "запознати" твърдяха, че и Ванга, приживе, е предсказала началото на Трета световна война. Като причина обаче пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави.

 

 2007 пък беше годината според “Кодът на Бибилията”, когато щяло да е началото на Армагедон, който продължавал до 2012 година. Това е и последната година от календара на маите и границата в предсказанията на Нострадамус. Отвъд 2012 г. Земята ще е коренно различна, смятат запознати и може да се окажат прави. Frognews.bg напомня, че “Кодът на библията” е компютърна система за откриване на кодирани и криптирани съобщения в свещените текстове чрез използване на специална програма. Неин създател е израелският математик проф. Елия Рипс.

 

С една дума - многобройни са предсказанията, отвеждащи към световен катаклизъм в настоящите години. С оглед на икономическата криза някои от тях вероятно ще уцелят десятката, тъй като и икономистите прогнозират, че след като кризата отшуми, светът, който населяваме, ще изглежда другояче.Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4814 |09.03.2009 Световната банка: България губи 1/4 от емигрантските пари през 2009 г. . 14| 5005 |09.12.2008 М. Плугчиева: Няма война с Брюксел . 8| 4704 |17.09.2008 Българското правителство можело да противодейства на световната криза . 2| 5095 |28.05.2008 Държавата да застане срещу световната петролна криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads