Реклама / Ads
0| 2450 |18.04.2023 НОВИНИ

WhatsApp ще позволи на потребителите да променят подписа на изпращаните файлове

.
WhatsApp актуализира популярна функция Източник: БГНЕС
Месинджърът WhatsApp ще позволи на потребителите да променят подписа на файловете, които изпращат. Актуализация на популярна функция беше открита в бета версията на месинджъра WhatsApp 2.23.8.24. Това съобщава порталът WABetaInfo.
 

Потребителите вече ще могат да добавят нови надписи към файловете, които изпращат, ако решат да изтрият оригиналното съобщение. “Това може да бъде полезно, ако текущият подпис не описва точно файла или искате да му предоставите различно описание”, казват експертите на WABetaInfo.

 

Съобщава се, че новата функция работи при изпращане на снимки, видеоклипове, GIF файлове и документи. Засега е достъпен само за бета тестери, но впоследствие ще се разпространи до всички потребители на месинджъра, коментира Банкер.

 

Миналата седмица беше открита функция за търсене в настройките в бета версията на месинджъра WhatsApp на Android – потребителите намериха бутон за търсене с изображение на лупа в горния десен ъгъл в настройките на месинджъра, когато щракнете, можете да търсите желаната функция по ключови думи.

 

Отбелязва се, че иновацията ще опрости персонализирането на приложението, както и ще улесни търсенето на желаните настройки – потребителите ще могат бързо да намерят желаната функция.

 

Функцията е налична в бета версията на месинджъра. Кога търсенето в настройките ще се появи в стабилната версия на WhatsApp, не се съобщава.

 

По-рано бе съобшено, че потребителите на WhatsApp вече могат да влизат в акаунта си на множество устройства.

 

WhatsApp добави нови функции в групи и общности: сега можете да видите групите, които споделяте с други потребители. Месинджърът също тества нова функция, която ще позволи на потребителите да задават продължителността на престоя в групови чатове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2808 |15.04.2023 От ”Ние, потребителите” предупреждават да се внимава с великденски промоции . 1| 3079 |30.03.2023 Банкери позволили "портфейла на Путин" да депозира огромни суми в швейцарски банки . 3| 3343 |17.03.2023 Комисия за защита на потребителите излизат на предупредителна стачка . 4| 2990 |27.02.2023 Закъснение не позволи на земеделците на Мозер да станат част от коалицията ПП-ДБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads