Реклама / Ads
0| 3080 |06.10.2022 НОВИНИ

Задържаха две жени в Казанлък

.
Източник: Снимката е илюстративна
Две арестувани жени при акция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ в Казанлък. Предполага се, че операцията се провежда във връзка с наркоразпространението.
 

Претърсват се офиси и частни адреси. Сутринта бяха блокирани всички входове и изходи на града от представители на полицията, жандармерията и ГДБОП. Екипите им спираха автомобилите и ги проверяваха. Вътрешният министър Иван Демерджиев потвърди, че акцията е свързана със стрелбата в Гурково.

Оттук нататък ще следват много подобни акции по отношение на криминални групи в района и ще продължат, докато те приключат с незаконната си дейност. Няма да продължава това някои хора да са над закона, каза министърът.

 

Нека тези лица да очакват полиция, но не тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и други, които ще последват, е такава. Причината да съм тук е послание към тези хора и към тези хора на територията на страната. Свърши времето на беззаконие към тях. Това се случва от последните години и искаме да сложим край на това нещо, отбеляза Демерджиев.

 

В хода на специализираната полицейска операция към момента няма задържани. Има проверени 80 МПС-та и 136 лица. Съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за установени административни нарушения, връчени са 90 електронни фиша, образувано е 1 досъдебно производство. Извършени са проверки на търговски обекти, къщи за гости и други.

За катастрофата на Околовръстното Демерджиев каза, че апелира прокуратурата да даде на медиите подробности по делото. Заяви, че в МВР много добре си знаят правомощията, но в случая са били подведени от страна на прокуратурата без да уточни какво има предвид.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3426 |05.10.2022 Путин изпитвал “огромно уважение” към украинците, независимо от войната . 0| 2960 |05.10.2022 Комуникационен експерт: Много говорене и много напрежение по време на предизборната кампания . 0| 3495 |05.10.2022 Откриха останките на двете жени в ”Арсенал”. Експерт: Имало е взрив над разрешената норма . 1| 3323 |04.10.2022 Обявиха частично бедствено положение в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads