Реклама / Ads
14| 5866 |05.02.2009 НОВИНИ

Заловиха убиеца от Осиково

.
30-годишния Манчо Панюков, който снощи отряза главите на синовете си- на 5 и 8 години, а после подпали къщата, в която е била съпругата му и родителите й бе заловен около 15 часа в стара изоставена къща в с. Скребатно.
 

 

Акцията по задържането му продължи близо 18 часа. Според източници от МВР убиецът е жив и преди да бъде разпитан ще бъде подложен на лекарски и психологичен преглед. Критично остава състоянието на 30-годишната му съпруга Биляна Панюкова, съобщиха от "Пирогов", където е приета на лечение. Изгарянията по тялото й са около 60 процента и има реална опасност за живота й. В момента майката на зверски закланите момчета и трима от роднините й, с които е била по време на пожара  са подложени на операции. Хирургичната интервенция се извършва от проф. Огнян Хаджийски, уточниха от клиниката. По- късно той заяви, че операциите са били успешни, но състоянието на Биляна Панюкова остава критично. Според лекарския екип майката и роднините й са контактни,  и знаят за кървавата трагедия.

Около 21 часа снощи в с. Осиково (община Гоце Делчев) 30-годишният М. Панюков взел децата си, две момчета на 5 и 8 години, от интернет клуб и пред очите на минувачите ги заклал с нож, съобщиха от МВР. Веднага след това се прибирал в къщата, където живеел с майката на децата си без брак, подпалил я и изчезнал. Вследствие на пожара са пострадали петима души - двама мъже и три жени. След преглед в гоцеделчевската болница, пострадалите били транспортирани в Института “Пирогов”. Най-тежко пострадала със 70% изгаряния и с опасност за живота е 29-годишната жена, с която убиецът живеел на семейни начала. Според близки на извършителя, напоследък той бил напълно отчаян от живота и имал много дългове и конфликти с родителите на съпругата, си при която младото семейство живеело. Тази сутрин се прокаднаха и по-различни версии за бруталното деяние. Според една от тях едното детенце действително било буквално заклано с нож, а другото, по-малкото, не било заклано, но било удряно с главата в асфалта и убито на място.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 5024 |04.02.2009 Помен за демокрацията събра студенти на Попа . 21| 5028 |04.02.2009 След природния газ Украйна не пуска и камили за България . 10| 6916 |04.02.2009 Златко Баретата се изпари, пропуска среща в прокуратурата . 11| 4760 |04.02.2009 Отново вълна от протести завладя границите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads