Реклама / Ads
0| 4824 |25.08.2022 НОВИНИ

А защо от ДАНС мълчат за каналджиите от рейса-убиец?

.
Сградата на ДАНС
Трагичната катастрофа в Бургас, при която загинаха двама полицаи, е поредното доказателство, че националната ни сигурност е като разграден двор. Някой може да реши, че пружината се пренатяга с този извод. Но историята около задържаните сирийски граждани го доказва. А колко още информация не е излязла наяве.
 

Именно ДАНС е ведомството, което трябва да знае какви ги вършат приютените у нас мигранти. Оказва се, че те съвсем спокойно могат да се снабдят с излязъл от годност райс и с него да извършват престъпления. Куриозите не свършват, защото  за единия, получил хуманитарен статут, не се знае къде изобщо е отсядал. На другия пък следите му се губят веднага, щом напусне бежанския център.  Със същата вероятност двамата чужденци можеха да си купят, пистолети, бомби и каквото се сетите още. Можеха да сътворят и още по-чудовищни злини.  

 

Не е избледнял спомена за атентата в Сарафово, при който загинаха 7 души, а десетки бяха ранени. Оказа се, че преди да взривят рейса с израелци,  терористите дни наред са си вели байряка на наша територия и най-необезпокоявано точка по точка са изпълнявали пъкления си план около подготовката и реализацията на атентата.

 

Има огромна опасност около суматохата сега “сухи” да се измъкнат тези, които трябва да отговорят на куп въпроси като например - защо дансаджиите не са прихванали канала по-рано, защо не се е знаело какви ги вършат тези двама чужденци, от кога се занимават с тази дейност, колко души са влезли нелегално у нас с тяхна помощ, извършвали ли са и друга престъпна дейност на наша територия.

 

Служителите на родното ФБР са майстори в това да се отървават от всяка заплетена ситуация, в която реално е трябвало да действат. Може и да не се възхитите на казаното по-горе. Но само ако знаете колко пари взимат, за да си разхождат костюмите по коридорите  в сградата на “Черни връх” вероятно и със сопите да ги подгоните. Наблюдавайте ги как сега мълчат като н…ни. 

 

 

Елена Стоянова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4135 |25.08.2022 Защо Борисов се притеснява да стане пенсионер пита Венко Сабрутев . 0| 3075 |24.08.2022 МС проверява 62-ма души, назначени на граждански договори в кабинета ”Петков” . 0| 4324 |23.08.2022 Социологът Добромир Живков: Нямам обяснение защо Радев не даде шанс на кабинета „Петков“ . 0| 2735 |19.08.2022 Шефът на ДКК: Днес сутринта имахме проверка от ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads