Реклама / Ads
0| 11578 |26.03.2022 НОВИНИ

Защо Влади Г. е бил самотен в ареста и какво му е липсвало. Ех, лъжльо...

.
Домусчиев, съпругата му, съпругата на Горанов и самият той...
За Горанов престоят в ареста бил за него много самотни 24 часа. Нали помните, той бе прибран заедно с Борисов и Севда преди седмица. Но за самотността. Дали не са му липсвали другарите по чашка? Лукс апартаментът, който ползва безплатно, защото така решил кумът му?
 

А дали на Влади, както галено го нарича бизнесменът Васил Божков, не са му липсвали някои заснежени пътечки…, по които обичал да се разхожда редовно във вилна зона „Ярема“, където ползва дворец, също не негов, а на кумата…? Но това са предположения, най-вероятно нелепи, предвид високия морал и честност, притежавани от Влади.

Разбира се, над всичко това е неговата некорумпираност. Опираме се на категоричното му твърдение, че нито е изнудвал Божков, нито е взел от него милиони, нито е предал голяма част от тях на Борисов. Не, не и не! Така „цветарката“ – доста забогатяла според слухове от престоя във властта, - Горанов – отговаря на всеки въпрос дали е прибрал милионите от Божков. И ние му вярваме, няма как, все пак е от ГЕРБ, а там са само души-камбана. И ПКП, разбира се.

 

Горанов опитва да отговаря на въпросите с чувство за хумор и ирония. Дори се опита да прехвърли топката в Агенцията по вписванията, където май имало нещо гнило, свързано с отчетите на божковите фирми… Ех, Влади, Влади, октомвриец млад…

 

А дали Влади Горанов още носи цветя в ДПС?

 

Дали някой вярва на бившия финансов министър? Ще ползваме назаем неговия отговор: Не, не и не. Дори Влади не си вярва. Най-малко той.  

Освен това Божков едва ли е казал и показал всичко.

 

Ех, лъжльо... Колко си прозрачен и елементарен.

 

Емил Азар

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3889 |24.03.2022 Рашков стреля по прокуратурата. Пита защо са заработили светкавично за Василев, а мълчат за ”Хемус” и Борисов . 0| 5427 |24.03.2022 Кремъл обясни защо Шойгу не се появява пред хора . 0| 7251 |24.03.2022 Васил Божков: Прокуратурата спъва връщането ми в България. Влади взимаше в евро, Севда - ту в евро, ту в лева . 0| 3784 |21.03.2022 Спецпрокуратурата пак разтяга локуми защо Божков не може да бъде разпитан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads