Реклама / Ads
0| 3098 |10.11.2022 НОВИНИ

Здравейте! Това е Калин, на 19г. и има нужда да му бъде подадена ръка

.
Източник: Facebook
Призив за помощ на 19-годишно момче, което спешно се нуждае от транспалнатация на костен мозък.
 

Здравейте, обръщаме се към всички хора с добри сърца!
Моля Ви заедно да помогнем на едно българско дете,невидяло и неразбрало все още нищо от живота.


Едно българско момче,което до вчера имаше големи мечти,а днес има само една единствена -Да види утре.

 

Едно дете борещо се с коварната болест и надяващо се ,че все още има хора с добри сърца ,които ще му помогнат да събере така нужните му и непосилни средства за неговото обикновено семейство.

 

Това написха във Facebook, близките на момчето.

 

Калин е само на 19г.,а вече видя много болка и мъка,изпитва много трудности и се бори всеки ден, за да може да успее и да пребори болеста,да сбъдне мечтите си и да има своето утре...В момента се намира в Турска клиника Анадолу и провежда лечение по план.

 

До момента е проведен един курс на химиотерапия и сега е на медикаментозно лечение за стабилизиране на организмът му ,защото е много е слаб и трябва да бъде подсилен.

 

От днес се налага и кръвопреливане, тъй като хемоглобина му е паднал страшно много,поддържа постоянно температура, но все пак не се отказва и се бори,бори се за всички вас добрите хора,които сте тук и му помагате да успее.

 

За да продължи напред в тежката борба Калин,семейството му и всички ние близки хора до тях, Ви молим със свито сърце и много болка в душата да ни помогнете да съберем така нужните му средства за лечение и да му дадем шанс да има своето светло бъдеще.

 

Сумата предоставена ни от клиниката в Турция е над 200.000$,за трансплантация на костен мозък и лечение,тя е непосилна за нас и семейството,но вярваме че с общи усилия и помощ от Вас добрите хора с големи сърца ще успеем да направим чудото за Калин и да му помогнем,да му върнем мечтите и надеждите за светло бъдеще.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 13368 |10.11.2022 Аз съм връстник на Христовата ни демокрация. За 33г. се появиха олигарсите и мутрите, но остана надеждата . 3| 6453 |10.11.2022 Албена Белянова: Готова съм да гледам детето на Десислава Иванчева . 3| 3520 |09.11.2022 Калоян Паргов: Пируетите на политиците са за това, кой ще е виновен да няма правителство . 0| 3066 |09.11.2022 Илияна Йотова: Ше има предложение за правителство още с първия мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads