Реклама / Ads
0| 4285 |10.12.2022 НОВИНИ

Прекрасната, слънчева Вася - майка на две малки дечица има нужда от нашата помощ

.
Вася Малинова
Прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася- майка на две малки дечица се бори с коварната болест рак вече доста време. Досега Вася и семейството й успяваха сами да се справят с покриването на разходите по лечението й. За съжаление, средствата са изчерпани, а на Вася й се налага да премине още един курс на лечение.
 

Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в Турция, където след като първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, след това й откриват разсейки в белия дроб, а сега лекарите откриват и разсейки в мозъка.

 

Вася е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, стойността на която е около 5000лв. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 такива. Освен разходите за тях, на семейството й са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разходи.

 

Така общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася възлиза на 100 000лв. Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася по тежкия път, по който върви! 

 

 Моля всеки, който разполага с търговски обект, хранителен магазин или магазин за дрехи и др. и има желание да се включи в кампанията, да се свърже с мен, за да му предоставя кутия, тъй като БЧК има изискване за вида и текста на кутията.

 

Ще използваме и предстоящите коледни и новогодишни тържества в Своге и останалите населени места, за да събираме пари. Публикувам тук и банковата сметка, по която можете да превеждате пари на Вася.

 

Споделяйте поста, за да може да стигне до повече хора! Нека повече хора разберат и помогнат! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще помогнат! Наближават най-светлите християнски празници, нека бъдем добри и покажем на Вася, че не е сама! Вася, с теб сме!


IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2777 |23.10.2022 Слънчева и топла неделя, термометрите скачат до 26° . 0| 2672 |24.09.2022 Слънчева събота, температури - 18-23 градуса . 0| 2603 |14.09.2022 Слънчева сряда, температури до 30° . 0| 2977 |08.09.2022 Телескопът James Webb засне планета извън Слънчевата система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads