Реклама / Ads
14| 28551 |30.01.2023 АКТУАЛНО

Елисавета Белобрадова: Ще направя необходимото да сезирам всички органи за боя, нанесен от сина на Костадинов

.
Елисавета Белобрадова, ДБ
Депутатът от Демократична България Елисавета Белобрадова написа в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че чрез насилие и агресия се гради ”безумната кампания на ”Възраждане”. Думите ѝ са по повод случая със сина на депутата от партия ”Възраждане” - Костадин Костадинов. Освен провеждане на политическа агитация и участие в подписка против въвеждането на еврото, детето на Контадинов е набил друг ученик. Очевидно Костадин Костадинов се гордее с постъпката на сина си.
 

Очевидно е, че е повече от притеснително, когато насилието и агресията се толерират от родители, депутати и граждани, като начин за изясняване на ситуация и справяне с конфликти. Това говори за нездраво и разединено общество. Унизително е да се използват деца за осъществяване на политически цели. Очевидно депутатът от партия "Възраждане" - Костадин Костадинов не вижда проблем в това. Проблем е също, че нищо не може да оправдае насилието, защото следващият път, когато никой привидно не предизвиква агресора, той ще отиде, така профилактично да набие някого, само защото не е съгласен с другата гледна точка.

 

Ето пълния текст на публикацията на Елисавета Белобрадова:

 

Господин Костадин Костадинов ни разказва политически разказ как собственият му син провежда политическа пропаганда в училище и това стига до насилие.Този разказ е ужасен и долнопробен по няколко причини:


1. Открита политическа пропаганда в училище. Пропаганда публично заявена в разрез с правила, морал и всичко, за което сме се борили - независимост и неутралност на училището като институция;


2. Поощряване на употребата на насилие сред децата, замаскирано като проява на индивидуалност. В дни, в които насилието в училищата е огромен и тежък проблем;


3. Политическа провокация докъде можем да стигнем като общество. Колко можем да изтърпим, колко да приветстваме;


4. Употреба на деца, собствените ти деца, за политическа пропаганда. Употреба на 11 годишно момиче.


Основната цел на подобен акт е да "опипаме" колко може да понесе обществото. Има ли в него въобще някакво желание да защити децата, училището, учебния процес. На гърба на насилие, умора, чупене на граници се катери безумната кампания на "Възраждане".


В държава, в която всичко е позволено, всичко е възможно - това ви казва господин Костадин Костадинов. Утре ще са вашите деца. Това ви казва. И дори да си седят и да си гледат в небето, някой ще дойде да им набие шамарите.


Ще направя необходимото да сезирам всички органи.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5399 |30.01.2023 САЩ: Не са изключени военни действия срещу Иран . 1| 4079 |27.01.2023 78 години от закриването на лагерът в Аушвиц - символ на отминалите зверства . 8| 6748 |27.01.2023 Руско гробище разкрива затворническата армия на Пригожин и ”Вагнер” . 0| 7141 |27.01.2023 Броени дни до ”Шекспир като улично куче”! Какво все още не знаем за филма?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads