Реклама / Ads
41| 45550 |02.12.2020 АКТУАЛНО

Ген. Атанас Атанасов: Борисов, проститутките и КГБ

.
Атанас Атанасов
Така би могло да се озаглави ”изповедта” на премиера ни в чуждата преса, където в опит да се измъкне от един скандал яко се е накиснал в друг. Защото!
 

Борисов дава интервю за известна немска медия и там говори, че в правителствената резиденция го посещават красиви жени за "задоволяване на човешките му потребности". Но! Ако в Германия проституцията е легализирана, то у нас тя е престъпление по НК. И излиза, че премиерът за задоволяване на човешките си потребности, се възползва от услугите на лица, които участват в престъпна дейност!

 

При условие, че всички нива на тази криминална дейност в България са организирани и контролирани, се поставя риторичният въпрос - зависим ли е от сводническата мафия българският премиер ?! И парите и златото в чекмеджето са тежък компромат, но... зависимостта при "задоволяване на човешките потребности" е още по - лошо! И това не подлежи на доказване, защото е известно от както свят светува, много преди Мата Хари!

 

И нещо за КГБ. Не знам за какъв учебник говори Борисов, защото в школите на този специален октопод са преподавани много оперативни дисциплини. И аз силно се съмнявам, че премиерът ни ги е чел. Известно е, че тази дейност не му е любима. Нещо са му разказвали, а той сега си го интерпретира в свой интерес в опит да ни внуши, че е жертва на руснаците, на които скоростно строи цял газопровод за сметка на българския бюджет.

 

Само да вметна. В практиката си специалните служби се стремят да придобиват истинска, действителна информация. Не се толерират съчиненията, напротив- наказват се. Защото основната дейност на тези служби е да захранват правителствата си с надеждна, често обществено прикрита информация, а не е да изработват компромати. И все пак - компромати се използват, но става дума за вярна информация, която злепоставя лицето!

 

Каква е истината при Борисов в дадения случай? Дали тези, които му осигуряват проститутки са свързани с руснаците?! Сякаш самият Борисов има такова съмнение. Дали е зависимост от корупция или от проституция! Или по-скоро и от двете заедно ? Това трябва да се разследва! Но днес няма кой да извърши това всестранно, обективно и пълно.

 

За това решението е активност на предстоящите избори за създаване на условия да се демонтира Борисовата държава!

 

Атанас Атанасов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 62605 |30.11.2020 Пиар-експерт за интервюто на Борисов: Може да се ”хване” Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човек . 46| 8753 |26.11.2020 Атанас Атанасов: ДБ ще се бори за управленски мандат със сегашната извънпарламентарна опозиция . 33| 9998 |19.11.2020 ”Льо Монд”: Борисов, а не Гоце Делчев пречи на Македония в ЕС . 86| 13474 |05.10.2020 Христо Иванов от Брюксел: Родината ни не е Гешев, България не е Борисов, не е мафията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads