Реклама / Ads
16| 8037 |31.08.2020 АКТУАЛНО

Ген. Атанасов: Основната цел на маневрите на Борисов е да не се стигне до служебно правителство

.
Атанас Атанасов
Основната цел на маневрите на Борисов е да не се стигне до служебно правителство и да се организират предсрочни избори. Те ще купят тези избори, ако ги организира администрацията на Борисов. Те са откраднали толкова пари, че не е проблем за тях да купят 200-300000 гласа.
 

Това заяви пред bTV съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов.

 

Единственото, с което се занимава премиерът Борисов е да разпределя порциите в онзи тесен кръг от близки до властта фирми, които после се връщат и ги виждаме на снимките от нощните шкафчета. Хората вече разбраха това, заяви лидерът на ДСБ.

 

За съжаление, политическият ребус ще бъде решен с гласовете на ДПС. Те няма да действат емоционално, а рационално. Ако Доган и неговото обкръжение са решили, че Борисов вече не им върши работа - значи е приключил, категоричен е десният политик.

 

Ген. Атанасов е убеден, че е необходим концентриран натиск, за да си отиде властта. Основният проблем е тежката корупционна схема, която контролира държавата. Това е спойката, която събира всички хора и води до това 60 процента да искат незабавни избори, добави той.

 

Няма нужда от никакво ВНС, отсече той. Борисов, според него, е сам отрицание на себе си. Говорел за рестарт, а досега убеждавал ,че ни управляват добре. Не трябва да се допуска Борисов да организира изборите, защото ще ги купят, предупреди лидерът на ДСБ.

 

Това Народно събрание е тежко делигитимироно. Чудя се как стои тази жена там, като я наричат проста кърджалийска гугутка. Това означава, че за Борисов и управляващата кохорта няма никакво значение това събрание, коментира той.

 

Ген. Атанасов отхвърли всякакви обвинения към Христо Иванов по случая с Ламбовски и увери, че в Демократична България са сплотени и обединени.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 18689 |31.10.2019 Атанас Атанасов: Дали приятелите на Борисов от Русия не му обещават безметежни старини в Барселона? . 2| 6790 |13.03.2018 Ген. Атанасов: Сидеров обижда и....нищо! Осакатената власт има нужда от шутове . 16| 18194 |04.02.2018 Следователят Бойко Атанасов: Загатнах за пазарлък на прокурор Гешев с организирани престъпни групи . 10| 12692 |06.01.2018 Ген. Атанас Атанасов: Росен се издирва от времето, когато Борисов взе властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads