Реклама / Ads
7| 12273 |28.04.2013 АКТУАЛНО

Хайде на секса с Великденска промоция

.
Великденско намаление за секс предлагат труженички на еротичния фронт. Масово пада цената в обявите от 100 лв за час на 70 лв до 6 май.
 
„Русата мръсница” Рени от София пък предлага промоция от 40 лв за час чрез рекламен текст: „Иска яко да го стиска”. Фотомодел пък може да си наемете, но срещу 150 лв плюс 20 лв за такси. Дамата е на повикване и не предлага квартира.

Кризата очевидно е ударила и сексбизнеса, защото има намаление на цените повсеместно в сайтовете за компаньонки. По-евтино излиза да се любуваш на голи мадами пред компютъра. „Правя всичко пред камерата. За да бъдеш прехвърлен към страницата, на която можеш да ме гледаш на живо, изпрати sms с текст CAMSV на номер .... (само за 4.8 лв.) и въведи получения код на https://www.sexca...... Очаквам те възбудена и готова само за теб! Пробвай ме и няма да съжаляваш! За повече информация и още sex момичета на https://www.sexca.....

ВИП компаньонките обаче не предлагат намаление на тарифите по Великден. Там 1 час е твърдо 200 лв, но включва и екзотичен масаж.

Варненска агенция предлага услуги до вашия дом или хотел, като момичетата на фирмата са в диапазона от 60-80 лв за час. Дамите ползват фирмен транспорт.

Предлагат се и мъже компаньони. Цените с тях се договарят на място, според програмата и дали става въпрос за гей изпълнения или стандартни. „Може да правим секс или само да излезем да пазаруваме заедно. Харесвам работата си и я упражнявам с огромно желание и страст. Дискретен съм. Можем да отлетим и във всяка точка на планетата”. Така се рекламира някой си Виктор, който дава телефон и електронен адрес за контакт.

Студентки в София подбиват цените с предложения за 30 лв за половин час и 50 лв за час. Някои от тях заявяват предпочитания към по-възрастни господа. Кандидат висшистката Мая е готова на всичко, ако към офертата прибавите 20 лв. Предоставя и квартирата си, която може би плащат родителите й... В интернет девойката описва как ще ви направи щастлив и публикува телефон за връзка, както и реална снимка.

Варненска фирма предлага и ВИП мадами, някои от които модели срещу 900 лв за час. Това е една от най-високите цени в момента сред обявите.

Има и пътуващи проститутки, които в обявите си публикуват графика за определени градове и дати. Такава е Сузи, която гарантира 100% медицински контрол и пълна гама на Кама Сутра. Сузи и нейни колежки имат собствени блогове/сайтове, където са публикували снимки и всякакви подробности за предлаганите услуги.

 

Десетки са и жените, които търсят платена любов чрез интернет. На почасовите си любовници те са готови да платят от 40 до 100 лв. Само на един сайт подобни обяви са над 800...

 

Край магистралите цените също има Великденски промоции. Край Пазарджик, Плевен, Русе, Велико Търново и др. услугата класически секс върви по 40-50 лв, а може да падне и до 30. Оралната любов излиза по 10 лв.

Най-евтини са проститутките в района на гара Пловдив, твърдят местни жители. Късно вечерта някои от циганките се пледлагали за по 2-3 лв. Рисковете обаче са огромни: могат да те ограбят докато си правиш кефа или да пипнеш някоя болест.  Освен това по късните часове при тях се отбивали предимно пияни купонджии, които вдигали голям шум и хората от квартала са вдигнали ръце. Не помагат много и униформените, които периодично гонят тъмнокожите труженички, но те се връщат отново само след няколко часа.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 14527 |05.08.2012 Хайде на дините, че заминаваме за Испания! . 0| 23169 |25.04.2008 Меган Фокс измести Джесика Алба и е най- сексапилната жена в света . 0| 11865 |16.07.2007 Страстната латинодива Салма Хайек е най-сексапилната жена на света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads