Реклама / Ads
16| 12875 |04.10.2017 АКТУАЛНО

Илиян Василев: В сапунката ”Делян Добрев” Цветанов победи Борисов

.
Като няма хляб, ще ядете пасти. Като няма реформи и промени, ще гледате сеири. Радев срещу Борисов, Делян Добрев срещу Елена Йончева и всякакви подобни фейк прояви, които да запълнят огромната празнина от съдържателни въпроси и процеси в управление. Жълтурщини или властова чалга.
 
Това пише в профила си във Фейсбук Илиян Василев. И продължава:

В Парламента няма закони, но има незатихваща страст за политиканстване. Защото се приближиха плътно до границите на модела, в който съществуват.

Брежневски застой - като няма движение ще клатим влака за да създаваме впечатление, че се движим. Застой, който маркетираме като сигурност.

БСП изобщо не са опозиция защото съзнават, че Нинова и сие трудно ще продадат представата за себе си като чисти, бели или дори като желаещи да се променят. Всички корупционни схеми започват или по някакъв начин са свързани с БСП, днес просто тандемът Пеевски - Борисов е "на коня".

Сапунката "Делян Добрев" не ми е интересна за коментиране. Нито той е толкова значим или незаменим за ГЕРБ, нито това, в което го обвиняват е ограничено само до Хасково или до енергетиката. Проказата е системна. Просто ГЕРБ показаха, че ще се отбраняват агресивно срещу атаки от БСП, защото ако мине това с Делян може да се разплете чорапа и много посредствени хора могат да загубят своята значимост като ВИП - депутати, шефове, разпределители на ресурси и влияние.

Местните олигарси си искат властта и привилегиите.
Просто кризата ще се задълбочи и стабилно ще се тресем от скандали и управенска чалга в отчаян стремеж да си продадат Путиновите "торти" - с нас стабилност, без нас страшно.

Спасяват Делян, спасят себе си.

Цветанов този път победи Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5147 |29.09.2017 Валери Симеонов уредил среща за ”изясняване” различията между Емил Караниколов и Емилиян Гебрев . 1| 4370 |23.09.2017 Илияна Йотова: Докато има двойни стандарти, няма успешен европейски проект . 8| 6859 |08.09.2017 Илиян Василев: Караниколов се фокусира върху „Дунарит”, сякаш работи за Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads