Реклама / Ads
13| 6950 |22.01.2008 АКТУАЛНО

Карла Бруни цъфна само по пръстен и ботуши

.
Новата любов на френския президент Никола Саркози се появи в повече от оскъдно облекло в мъжко списание. Пресата твърди, че досега никой не я е виждал толкова сластна и предизвикателна, но вероятно греши, защото за Саркози гледката едва ли е нова.
 

„Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни, на чиито форми ще се любуват читателите на мъжкото списание „DT“ във февруарския му брой, отбелязва охотно испанският всекидневник „АБС“. Въпросното мъжко списание е избрало новата любов на френския президент Никола Саркози, за да направи инфарктен репортаж за очевидно много палавата и чувствена Карла, която е заснета единствено по пръстен и ботуши. "Има ли нещо по-предизвикателно?" - възкликва „АБС“. Вестникът добавя, че досега никой не я е виждал в такъв сластен вид и това ставало точно в момента, когато съблазнителната Карла Бруни е окупирала първите страници, статиите и телевизионния екран, защото Саркози призна, че са сгодени. Преди дни френската преса гадаеше, дали пък двамата не са се и оженили тайно. Ако това се е случило, повече от ясно е, че за Саркози гледката на Карла по пръстен и ботуши не ще да му е за пръв път.

carla_bruni_6.jpg

38-годишната красавица с италиански произход непрекъснато радва светските хроникьори с бурния си и разнообразен любовен живот. Тя е имала връзки със знаменитости като Мик Джагър, Ерик Клептън, Венсан Перес, че дори и с адвоката Арно Кларсфлед, който е близък на Никола Саркози. Може оттам да се е запознала и с президента. Бащата на Карла Бруни е богат индустриалец. Семейството й се преселва във Франция през 70-те години на миналия век, защото се чувствало застрашено от Червените бригади. През 90-те години стройната фигура, сините очи и красотата на лицето на Бруни - едновременно студено и съвършено - привличат големите моделиери и тя прави кариера като модел. Говори се, че и руският магнат Роман Абрамович преди време е бил поразен от чара на Карла и даже се опитал да я съблазни с изкусителен подарък. Няколко дни след срещата им в луксозен клуб магнатът изпратил в парижкия дом на красавицата пакет с чанта-уникат, обсипана цялата с кристали Сваровски. Карла обаче не се подала на опита за съблазняване, защото по онова време Абрамович все още не бил разведен със съпругата си Ирина.

bruni_sarkozi.jpgАко все още Карла не е станала официално поредната г-жа Саркози, това не е изключено да се случи на 8 или по-вероятно на 9 февруари. Според някои публикации във френската преса Карла Бруни е бременна. Изданията се позовават на факта, че неотдавна новата любима на френския президент е посетила Американската клиника в Ньои, богатото парижко предградие, на което Саркози беше кмет в продължение на 20 години. Ако новината се потвърди, това ще бъде четвъртото дете на Саркози, който има двама сина от първия си брак и едно момче от брака си със Сесилия. За Бруни пък това ще бъде второ дете. Тя има момче - малкия Орелиан, който неотдавна придружи Саркози и майка си при посещението им в Йордания.

carlabruni2.jpg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 18229 |20.01.2008 Кварталът "Червените фенери" в Амстердам приюти модни бутици . 0| 7207 |18.01.2008 Вдовицата на Франсоа Митеран продава гардероба му . 2| 5242 |18.01.2008 Ролинг Стоунс късат с гиганта EMI, издават албум с Universal . 8| 6240 |17.01.2008 Никита Михалков отново идва в България през март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads