Реклама / Ads
10| 13651 |12.06.2018 АКТУАЛНО

Кой е виновен за кървавия курбан на пилотите?

.
Да закрият авиацията!!!Така възкликна един бивш пилот, афектиран от снощната авиокатастрофа с вертолет Ми-17 край Пловдив, при която загинаха двама пилоти. Министър Каракачанов отиде и констатира, че пилотите имат нальот от 500-600 часа, вятър е нямало. Като причина посочи - неизправност на машината. И кой е виновен за кървавия хляб на пилотите?
 

Отговорът е кристално ясен - на министър и политици не им пука за пилотите. Пука им само на семействата им и истинските им другари. Пилоти са президент и шеф на комисията по отбрана, премиерът е генерал, министърът се пъчи с договори с РСК "Миг", но кървавият курбан за българските пилоти продължава. Продължава и ходенето по мъките за модернизация на военната ни авиация.

 

Падналият хеликоптер миналата година е минал през ремонт. Дадени са милиони. Министър се хвали, че му оставали половината часове за летене. И какво от това? Дали нещо не са объркали в ТЕРЕМ?

 

Катастрофиралият вертолет Ми-17 е машината, която носи националния флаг по време на военния парад на 6 май и тя е единствената от този тип, която е била в летателна годност. Представяте ли си ако катастрофата беше станала на 6 май, в небето над София?!

 

Вижте само няколко мненения във фейсбук за авиокатастрофата, които казват всичко:

 

"Не кавам,че в други държави не стават инциденти, но имайки в предвид мащабите на армията и държавата ни, то при нас инцидентите са в пъти над съотносимото! Но така е, когато мафиятя е на власт и всичко е корупция! Тово е поредното доказателство, че некадърността и корупцията убиват!"

 

Обща снимка на тези, които ядат бял хляб, и на тези, чийто хляб е горчив и кървав....

 

"Крайно време е така наречените политици, особено бившите военни експерти-пилоти да понесат вината за разсипията на ВВС и армията като цяло, да отидат там, където им мястото, защото заради тях ще продължава да загиват млади, кадърни и достойни момчета отдали живота си за техните престъпления, предателства и некадърност. Не е достатъчно само да знаеш английски, а трябва да бъдеш човек и да мислиш за хората, които са зад теб и ти вадят хляба..."

 

"Когато трябваше да се планира нальот за нашите момчета, министър Каракачанов избра да учи македонците. За танковете (ЦПС-Сливен) също и т.н. Тоя от една година е министър и това е втора катастрофа. Като вземе и "Делфина" с който се фука от Юрокоптер (Еърбъс Коптерс де) направо не ми се мисли?! А безсмислената казарма?! А детските играчки-самолетчетата?! А прословутото споразумение с РСК "МиГ",което май на книга ще си остане?! А концепцията за съвместен еър-полисинг с ТУРЦИЯ?! А изтегления доклад за отбраната -2016г.?! А идиотщината военните да могат да дават повече от 24ч.дежурство в мирно време (то беше на Ненчев , ама тоя не го махна)?! Поздрава за РОДОВЕТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ (а не-видовете) за 6-ти май не го включвам....А двете акции по гонене на убийци на общо основание и в ПЪЛНО НАРУШЕНИЕ НА ЗОВС?! И ТОВА Е САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА! Толкова идиотщини дори и Ненчев не можа да измъдри... Аз като казвам, че тоя ще затрие и малкото останало от армията,то не е случайно..."

 

Калин Джумайски

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 8685 |25.01.2016 Политикът Ненчев виновен за интригите около генералите . 1| 6261 |07.11.2008 Агент на ФБР виновен за убийство . 1| 5888 |30.04.2008 Австрийският маниак Фрицъл може би е виновен и за убийство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads