Реклама / Ads
7| 12811 |10.09.2019 АКТУАЛНО

Колтуклиева до Недялко Йорданов: Вашият син стана съучастник в долнопробна акция срещу кандидат за кмет на София

.
Соня Колтуклиева
Уважаеми г-н Йорданов, На 29 януари 2016 г. Вие написахте гневно отворено писмо до Слави Трифонов по повод острия сблъсък на Вашия син Недялко Недялков с шоумена: “Господин Трифонов, Преди да се саморазправяте със сина ми Недялко, трябва да потърсите мен – неговият баща.
 

В днешно време заканите за физическа разправа и убийство за Вас са ненаказуеми. Вие нямате жена и деца и не си давате сметка какво означава това за моята снаха и моите внучета...”

 

Помислете, г-н Йорданов, какво означава тиражирането на снимки със сексуално съдържание на една жена, озовала се по волята на Съдбата до кандидат за кмет на София, за нея, за майка й и за баща й, за близките й, за роднините и приятелите на годеника й! Представете си тяхната драма.






Прочетохте ли реакцията на Борислав Игнатов? “Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине...”

 

Вашият син Недялко Недялков стана съучастник в долнопробна акция срещу кандидат за кмет на София. Или самият той я започна, за да угоди някому... Снимките продължават да стоят на неговия сайт ПИК и да генерират трафик, защото той така разбира “бизнеса”.

От дете чета стиховете Ви, имала съм няколко кратки срещи с Вас, г-н Йорданов. Не мога да си представя, че бихте одобрили или подминали гнусната публикация на ПИК с вдигане на рамене: “такъв е животът”.

 

Отворено писмо на журналистката Соня Колтуклиева до поета Недялко Йорданов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 15685 |16.08.2019 Недялко Йорданов защити „Биволъ“ – баща и поет на кръстопът . 15| 15005 |19.07.2019 Колтуклиева за М. Константинов: Колко е грозно и конфузно да си зависим! . 20| 15079 |24.03.2019 Бенатова: Искам извинение от Недялко от ПИК и Славчо Велков, никой не ме е ”активирал” . 7| 9498 |09.01.2019 Асен Йорданов: Росен Желязков си вкара таралеж в гащите за либийския кораб

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads