Реклама / Ads
4| 9076 |14.11.2007 АКТУАЛНО

Лесби ”ангелът” Люси Дяковска помага на гей-приятел от България

.
Чаровната българска певица от германската група No Angels не крие нестандартните си сексуални предпочитания и е щастлива, че Германия, където живее и работи, е толерантна държава.
 

 

Българката Люси Дяковска и бандата No Angels станаха известни в Германия благодарение на шоуто „Popstars” - формат, който в подобен вариант познаваме и у нас. Главоломният им успех беше последван от раздяла помежду им и със сцената, продължила почти четири години. Сега Джесика, Люси, Сенди и Надя, по-известни като No Angels, се радват на повторното си завръщане и твърдят, че са пораснали и помъдрели.

Като доказателство за това Люси сочи и отношението си към любовта. „По отношение на верността в една връзка аз съм много старомодна - казва 31-годишната певица пред германския вестник „Билд”. - Здравата и продължителна връзка за мен е нещо свещено. Е, и аз съм имала отношения за една нощ, но през последните години научих, че сексът трябва да се разграничава рязко от любовта.” Люси отдавна вече не крие факта, че е лесбийка и предпочита собствения си пол. „Намирам за страхотно това, че в Германия има търпимост и толерантност към хомосексуалните”. Разказва, че току-що с много интензивни разговори е помогнала на свой приятел-хомосексуалист от България да заяви открито същността си. „Като го направи, той се почувства далеч по-добре и това не може да не ме изпълва поне мъничко с гордост” – разкрива Люси.

  Frognews.bg напомня, че допреди три години "No Angels" беше най-успешната момичешка група в Европа. Първите им три студийни албума достигнаха до първите места в чартовете. Седем техни песни влязоха в Топ 10.nange.jpg

Самата Люси Дяковска, 31-годишна плевенчанка, е от артистично семейство (майка - пианистка, а баща - оперен певец). Преди години заминава за Германия, където започва да учи в специализирано училище по танци и драма. За да попадне в „No Angels”, се явява на кастинг заедно с още над 5000 кандидатки. След прецизна селекция са подбрани 31 девойки, които са изпратени на обучение в Майорка. Там продуцентите се спират на Надя, Сенди, Ванеса, Джесика и Люси, които сформират No Angels. Първият им хит Daylight In Your Eyes е кавър по американска момчешка група и оглавява всички немски класации.

Миналата година бяхме свидетели и на още една от дарбите на Люси – оказа се, че от нея може да стане и добра фигуристка. Тя участва в немското реалити шоу "Звезди на лед", водено от легендарната европейска, световна и олимпийска шампионка Катарина Вит. Там аматьори се пързаляха в двойки със световноизвестни състезатели по фигурно пързаляне. Атрактивната плевенчанка беше допусната във финалната четворка на това шоу и дори участва в заключителния концерт.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7880 |12.11.2007 Великата Лили Иванова отново с грандиозен спектакъл в НДК . 0| 8593 |10.11.2007 Почина Норман Мейлър . 5| 6071 |09.11.2007 9-ти септември и 10-ти ноември - що е то?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads