Реклама / Ads
15| 38904 |29.07.2021 АКТУАЛНО

Любо Кольовски: Кой и кои има интерес от пубертетните действия на Тошко Йорданов?!

.
Любо Кольовски
Кой и кои имат интерес от тези пубертетни действия? И какъв интерес има ИТН от едни нови извънредни и предсрочни избори? Тези въпроси задава анализаторът Любо Кольовски.
 

Вижте още какво пише той във фейсбук:


"От декларацията на "Има такъв народ" (ИТН), прочетена от шефа Тошко, става ясно, че Христо Иванов е изменил на намеренията си и иска да прави кабинет, а пък финансовият министър в служебния кабинет имал фирма, която фалирала, а министърът откраднал интелектуална собственост. Има и още различни твърдения и внушения, които оставят у публиката впечатлението, че политическото ръководство на ИТН е съставено от финансови ревизори, данъчни инспектори и полицейски дознатели, които внезапно са се докопали до информация и сведения с дълга история.

 

Но това не е важно. Важното е, че политбюрото на ИТН разджурка обстановката и вероятността да бъде изъчено редовно правителство все повече клони към нулата. С действията си ИТН за сетен път показва, че е маша на сараите. ИТН е формация тип шоу и е несериозно да се разчита на сценаристи, артисти, шоумени и балерини, когато трябва да се управлява държавата и да се защитават интересите на българските граждани.


ИТН на изборите на 4 април се класира на второ мсто, а на изборите на 11 юли спечели първото място. И какво от това? ИТН участва в политиката с една роля: да създава суматоха и да предизвиква безредици, несигурност и дестабилизация. Няма логика в това да печелиш избори и да не искаш да поемеш отговорността да управляваш.

 

....Сякаш по телепатичен път Тошко Йорданов и Йордан Цонев са стигнали до въпроса, който си задавам и аз, а и още много други читатели: "Защо служебното правителство не се преобразува в редовно?" и така да се сложи край на мъките и държавата най-сетне да влезе в релсите на нормалното, дори и в българския му вариант?"


И ето, днес и двамата ми отговориха."




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 12905 |21.06.2021 Любомир Дацов: Плащали сме заплата на здравен министър без да го заслужава . 5| 7114 |11.05.2021 Любомир Аламанов: Разследващи действия на служебното правителство няма да е реваншизъм . 40| 38199 |08.01.2021 Първо във Фрог: Адвокат поиска от КПКОНПИ да разследва Борисов за корупция и конфликт на интереси . 1| 4959 |10.12.2020 Нинова: БСП подкрепя интеграцията на РСМ, но не за сметка на българския национален интерес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads