Реклама / Ads
22| 11494 |16.07.2020 АКТУАЛНО

Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави

.
Николай Марков
Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с подкрепата си към дългогодишно мафиотско управление, в лицето на един болен човек. И като заговори самият той за компетентност, нека си припомним, че ББ е калинка в системата за държавно управление.
 

Напълно са разбираеми вече продължаващите разговори между агент Буда и агент Гоце, който пък подписа с лекота указа за противозаконното назначаване на бандит на поста главен секретар на МВР. С всички видове благодарности и ангажименти след това. Последиците ги виждате сами! Това написа експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

 

Вижте какво още пише той:

 

Системата за национална сигурност беше заразена с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за следващите дълги години държавата се разболя от вирусна и бактариална инфекция с редица фатални последствия. До днес.Това е кратката история на заболяването. Минаха, обаче, дълги години на беззоконие и грабеж, през които много криминални лица станаха изключително богати и съответно - влиятелни. Най-безкруполните от тях не са в публичното пространство и от там идват много невидими проблеми. Трудно решими от лица с обикновени психики.

 

ББ е полуграмотен и некомпетентен човек. Заобиколен е от напълно измислени лица, повечето от тях калинки с водач калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, посветени да задоволяват най-низките страсти на един болен човек с тежки психически, емоционални и престъпни зависимости. Класически аутсайдер.

 

ЕС се издъни с политиките си в България! Постави на тежко изпитание целия български народ. В тази игра на смърт загинаха милиони невинни души, погубени от невежество и некомпетентност - професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този престъпен сценарий. Днес сме пред поредна национална катастрофа! И в безпътица.

 

Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави. Много глави, на основни играчи и техните съучастници. Само така се побеждава мафия! Здраво общество се прави само с върховенство на закона и нищо друго. Затова призовавам за здрав разум...

 

Съд, незабавен съд!

 

Николай Марков




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 20150 |14.07.2020 Адв. Николай Хаджигенов: Къде има държавна измяна в стенограмите? . 28| 14777 |28.06.2020 Заплахи за журналиста Николай Стайков и децата му заради разследването ”Осемте джуджета” . 17| 18382 |23.06.2020 Николай Драганов от „Барикада“ пред Фрог: Доказахме, че „ПИК“ обслужва властта с поредната дъвка от премиера . 27| 8821 |04.05.2020 Андрей Райчев: Борисов заложи на класическа българска тактика: ”Забранено е, но може!”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads