Реклама / Ads
15| 4938 |26.10.2015 АКТУАЛНО

Миков: Има основание за обжалване на изборните резултати

.
Михаил Миков
Освен от нас, обжалване ще има и от други политически партии, предположи лидерът на червените. „Свидетели сме на едни изключително мръсни избори". Това каза лидерът на БСП Михаил Миков на брифинг на „Позитано” 20.
 
„Никой все още не знае официални данни за избирателната активност, последните са от 17:00 часа вчера. Оттук нататък има възможност за всякакво натъкмяване на резултатите", каза още Миков.

 "Многобройни са нарушенията на законите, които поставят възможности за обжалване на изборни резултати. Освен от нас, обжалване ще има и от други политически партии", допълни Михаил Миков.

„Законът е категоричен, че при тежко престъпление може да бъде задържан дори народен представител”, заяви Миков и се възмути, че се говори за промяна на Конституцията по въпроса.

По отношение на безредиците в НАТФИЗ лидерът на БСП заяви, че Волен Сидеров е действал като хулиган - в параметрите на Наказателния кодекс. Според него целият български народ е станал свидетел на бездействие, чиято роля била да се поддържа едно живо риалити.

"Със Сидеров се подменя големият въпрос за изборите и липсата на данни", допълни Миков. Той заобиколи въпроса дали трябва да има някакъв праг на активност, за да има валидност на изборите, като само каза, че активност се печели с доверие, а сегашната активност е потресаващо ниска.

Отговорността за случилото се в Арена Армеец е на Румяна Бъчварова и Томислав Дончев, според Миков. Иначе партията му се доказала като единствен възможна лява алтернатива на днешното дясно управление. Нашето място е в опозиция, категоричен бе Михаил Миков. В изборите няма политика. В такива мръсни избори политическото няма значение, притеснен е соцлидерът.

За финал Миков призна, че за слабия изборен резултат грешки има и от страна БСП, но добави, че няма да ги дискутира публично.



 


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5994 |25.10.2015 М. Мирчев бесен: Резултатите на "Алфа рисърч" за София са абсурдни . 1| 6190 |24.10.2015 Венецианската комисия: Правосъдният министър да номинира главен прокурор . 7| 9971 |22.10.2015 Око на Фрог: Ал. Атанасов запознава Брюксел с "Параграф 22" в земеделието . 72| 10338 |21.10.2015 Илиян Василев: Русия иска нова Ялта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads